Innføring i Aspera

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelige for partnere som bruker innholdsbehandlingen på YouTube til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Aspera er en programvare for hurtig filoverføring fra IBM. Du kan laste ned programvaren for datamaskin gratis fra Opplasterkontoer-fanen under Innholdslevering. Ta kontakt med YouTube-partnerrepresentanten din for å opprette en Aspera-opplasterkonto før du bruker denne programvaren.