Innføring i Aspera

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Aspera er en programvare for hurtig filoverføring fra IBM. Denne klientprogramvaren for datamaskiner kan lastes ned uten ekstra kostnad, fra «Opplasterkontoer»-fanen under Innholdslevering. Ta kontakt med YouTube-partnerrepresentanten din for å opprette en Aspera-opplasterkonto før du bruker denne programvaren.