Kennismaking met Aspera

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Aspera is software van IBM voor snelle bestandsoverdracht. De desktopclientsoftware is kosteloos te downloaden via het tabblad Uploaderaccounts onder Contentlevering. Neem contact op met je YouTube-partnervertegenwoordiger om een Aspera-uploaderaccount te maken. Dit heb je nodig om de software te gebruiken.