Introduktion til Aspera

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Aspera er software fra IBM til hurtig filoverførsel. Computerklientsoftwaren kan downloades uden omkostninger fra fanen "Uploaderkonti" under Indholdslevering. Kontakt din YouTube-partnerrepræsentant for at oprette en Aspera-uploaderkonto, før du bruger denne software.