Introducció a Aspera

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Aspera és un programari de transferència de fitxers d'alta velocitat d'IBM. El programari de client per a ordinadors es pot baixar sense cap cost monetari des de la pestanya "Comptes del programa per penjar vídeos" que hi ha a Distribució de contingut. Contacta amb el teu representant de partners de YouTube per crear un compte d'Aspera per penjar vídeos abans d'utilitzar aquest programari.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda