Ändra ditt länkade AdSense för YouTube-konto

Om du redan är godkänd för YouTubes partnerprogram kan du ändra AdSense för YouTube-kontot som är kopplat till YouTube-kanalen. Se till att ditt AdSense för YouTube-konto är aktivt och länka det till din kanal för att fortsätta vara kvalificerad för YouTubes partnerprogram.

Tänk på att du bara kan ändra ditt länkade AdSense för YouTube-konto var 32:a dag.
  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj avsnittet Intäkter i menyn till vänster.
  3. Under Alternativ för YouTubes partnerprogram visas information om AdSense för YouTube-kontot som för närvarande är länkat till din YouTube-kanal.
  4. Välj Ändra så omdirigeras du till AdSense för YouTube. Du behöver ange ditt lösenord och autentisera dig igen med den metod du valt. Läs mer om hur du autentiserar ditt YouTube-konto igen.
  5. Du kommer till AdSense för YouTube där du kan länka ditt befintliga konto eller skapa ett nytt.
    • Befintligt konto: Om du redan har ett AdSense- eller AdSense för YouTube-konto måste du logga in med det Google-konto du använder för att komma åt ditt befintliga konto. Inloggningsuppgifterna behöver inte vara desamma som du använder för att logga in på YouTube.
    • Nytt konto: Om du skapar ett nytt AdSense för YouTube-konto bör du tänka på att vi bara tillåter ett konto per användare.
  6. Det valda kontot visas högst upp på skärmen och YouTube-kanalens webbadress visas under Din webbplats. Klicka på Tillåt koppling om informationen stämmer. Du omdirigeras till YouTube. Annars klickar du på Omdirigera.
  7. Inställningen av AdSense för YouTube är klar. Följ anvisningarna på skärmen för att göra inställningar för intäktsgenerering.

Det kan ta upp till 24 timmar innan kopplingen syns i systemet efter att du länkat AdSense för YouTube-kontot med YouTube-kanalen.