Endre den tilknyttede AdSense for YouTube-kontoen din

Hvis du allerede er godkjent for YouTubes partnerprogram, kan du endre AdSense for YouTube-kontoen som er tilknyttet YouTube-kanalen din. For å beholde kvalifikasjonsstatusen for YouTubes partnerprogram må du sørge for at AdSense for YouTube-kontoen din holder seg aktiv, og knytte den til kanalen din.

Merk: Du kan bare endre den tilknyttede AdSense for YouTube-kontoen din én gang i løpet av en periode på 32 dager.
  1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Inntekt-delen på menyen til venstre.
  3. Under Alternativer knyttet til YouTubes partnerprogram ser du informasjon om AdSense for YouTube-kontoen som er knyttet til YouTube-kanalen din.
  4. Velg Endre for å bli viderekoblet til AdSense for YouTube. Du må skrive inn passordet og autentisere deg på nytt med en valgfri metode. Finn ut hvordan du autentiserer YouTube-kontoen din på nytt.
  5. Du blir viderekoblet til AdSense for YouTube, slik at du kan tilknytte kontoen du allerede har, eller opprette en ny.
    • Eksisterende konto: Hvis du allerede har en AdSense- eller AdSense for YouTube-konto, må du logge på med Google-kontoen du bruker med den eksisterende kontoen. Merk at denne påloggingsinformasjonen kan være annerledes enn den du bruker til å logge på YouTube.
    • Ny konto: Hvis du oppretter en ny AdSense for YouTube-konto, må du huske at det bare er tillatt med én konto per bruker.
  6. Du ser kontoen du har valgt, øverst på skjermen, og YouTube-kanalens nettadresse vises under «Nettstedet ditt». Hvis dette er riktig, velger du Godta tilknytningen. Du blir koblet tilbake til YouTube (hvis ikke velger du Viderekoble).
  7. Du er ferdig med å konfigurere AdSense for YouTube. Følg veiledningen på skjermen for å angi innstillingene for inntektsgenerering.

Når du har knyttet sammen AdSense for YouTube-kontoen og YouTube-kanalen din, kan det ta opptil 24 timer før tilknytningen er helt oppdatert i systemene våre.