Linkitetyn AdSense for YouTube ‐tilin vaihtaminen

Jos sinut on jo hyväksytty YouTube-kumppaniohjelmaan, voit vaihtaa YouTube-kanavaasi yhdistetyn AdSense for YouTube ‑tilin. Sinulla täytyy olla aktiivinen AdSense for YouTube ‐tili linkitettynä kanavaasi, jotta täytät YouTube-kumppaniohjelman kelpoisuusvaatimukset.

Muistathan, että voit muuttaa linkitettyä AdSense for YouTube ‑tiliä vain 32 päivän välein.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Ansaitse.
  3. Kohdasta YouTube-kumppaniohjelman vaihtoehdot näet YouTube-kanavaasi linkitetyn AdSense for YouTube ‑tilin tiedot.
  4. Valitse Muuta, niin sinut ohjataan AdSense for YouTubeen. Lisää salasana ja tee todennus uudelleen valitsemallasi tavalla. Katso, miten YouTube-tili todennetaan uudelleen.
  5. Sinut ohjataan AdSense for YouTubeen, jossa voit linkittää nykyisen tilin tai luoda uuden.
    • Aiemmin luotu tili: Jos sinulla on jo AdSense- tai AdSense for YouTube ‐tili, sinun on kirjauduttava samalla Google-tilillä, jolla käytät nykyistä tiliäsi. Tilin ei tarvitse olla sama kuin se, jolla kirjaudut YouTubeen.
    • Uusi tili: Jos olet luomassa uutta AdSense for YouTube ‐tiliä, muista että yhdellä käyttäjällä voi olla vain yksi tili.
  6. Valitsemasi tili näkyy näytön yläreunassa ja YouTube-kanavan URL-osoite näkyy Verkkosivustosi-kohdassa. Jos tiedot ovat oikein, valitse Hyväksy yhteys. Sinut ohjataan seuraavaksi takaisin YouTubeen. Jos tämä ei tapahdu automaattisesti, valitse "Uudelleenohjaa".
  7. Olet nyt ottanut AdSense for YouTuben käyttöön. Valitse kaupallistamisasetukset seuraamalla näytön ohjeita.

Voi mennä 24 tuntia, ennen kuin AdSense for YouTube ‑tilin ja YouTube-kanavan linkitys päivittyy järjestelmään.