Canviar un compte d'AdSense per a YouTube enllaçat

Si ja formes part del Programa per a partners de YouTube, pots canviar el compte d'AdSense per a YouTube associat al teu canal de YouTube. Mantén un compte d'AdSense per a YouTube actiu i enllaça'l al teu canal per continuar complint els requisits del Programa per a partners de YouTube.

Tingues en compte que només pots canviar el teu compte d'AdSense per a YouTube enllaçat un cop cada 32 dies.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Ves a la secció Guanys al menú de l'esquerra.
  3. A Opcions del Programa per a partners de YouTube, veuràs informació sobre el compte d'AdSense per a YouTube que actualment està enllaçat al teu canal de YouTube.
  4. Selecciona Canvia perquè se't redirigeixi a AdSense per a YouTube. Hauràs d'introduir la contrasenya i tornar a autenticar-te mitjançant el mètode que hagis triat. Obtén informació sobre com pots tornar a autenticar el teu compte de YouTube.
  5. Se't redirigirà a AdSense per a YouTube per enllaçar el teu compte existent o crear-ne un de nou.
    • Compte existent: si ja tens un compte d'AdSense o d'AdSense per a YouTube, has d'iniciar la sessió amb el Compte de Google que utilitzes per accedir al teu compte existent. Tingues en compte que és possible que les credencials siguin diferents de les que fas servir per iniciar la sessió a YouTube.
    • Compte nou: si vols crear un nou compte d'AdSense per a YouTube, recorda que només permetem un compte per cada usuari.
  6. Veuràs el compte que has triat a la part superior de la pantalla i l'URL del canal de YouTube a "El vostre lloc web". Si és correcte, selecciona Accepta l'associació. Se't redirigirà a YouTube (si no és així, selecciona Redirigeix).
  7. Ja has acabat de configurar AdSense per a YouTube. Segueix els passos en pantalla per establir les teves preferències de monetització.

Els nostres sistemes poden tardar fins a 24 hores a reflectir l'associació després d'enllaçar el teu compte d'AdSense per a YouTube al teu canal de YouTube.