Utrulling av funksjoner og eksperimentelle funksjoner på YouTube

Hvis du har flere YouTube-kontoer, kan det hende du har lagt merke til at enkelte funksjoner ser annerledes ut når du bytter konto. Dette kan skyldes at du ikke har oppdatert til den nyeste versjonen av appen, eller at du ser en eksperimentell funksjon eller en funksjon som rulles ut.

Hva er en eksperimentell funksjon?

Vi bruker eksperimentelle funksjoner for å se hvordan YouTube-brukerne responderer på nye og forbedrede produktfunksjoner, for eksempel søk, annonser og deling av videoer. Vi eksperimenterer stadig vekk for å gjøre det enklere for brukerne å finne, se og dele videoene som betyr mest for dem. Innimellom kan du legge merke til de eksperimentelle endringene vi gjør. Vi bruker tilbakemeldingene vi får på disse eksperimentene, når vi vurderer hvilke funksjoner som skal rulles ut til flere brukere.

Hva er utrulling?

En utrulling er en gradvis lansering av en ny funksjon. Noen ganger lanserer vi ikke en ny funksjon til alle brukerne samtidig siden dette kan forårsake problemer. I stedet lanserer vi den nye funksjonen til en liten prosentandel av brukerne først, og deretter øker vi antallet brukere gradvis helt til alle brukerne har den nye funksjonen.

Merk: Du har kanskje sett at vi ruller ut en ny design for YouTube på datamaskiner. Finn ut mer om den nye designen for YouTube.

Du må gjerne sende oss tilbakemeldinger om eksperimentelle funksjoner eller funksjoner vi ruller ut.