Lettergrootte wijzigen

Geef tekst op YouTube kleiner of groter weer door de lettertype-instellingen te wijzigen in je browser of op je apparaat.

Meer informatie over het wijzigen van de lettergrootte van video-ondertiteling.

Je kunt de lettergrootte op YouTube aanpassen door deze op je apparaat te wijzigen.

1. Open de app Instellingen  van je apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid.
  3. Tik op Tekstgrootte.
  4. Kies met de schuifregelaar de gewenste lettergrootte.
Opmerking: Android is niet op alle apparaten hetzelfde. Deze instructies gelden voor apparaten met Android 7.0 en hoger.