Uppdatera YouTube-appen

Om du vill få den bästa upplevelsen i YouTube-appen bör du uppdatera till den senaste versionen av appen. Vi skickar uppdateringar till YouTube-appen för att du bland annat ska få en snabbare app, nya funktioner och lösningar på problem. Du kan titta på videor på YouTube även om du inte har den senaste versionen av appen, men du kanske inte har de allra senaste funktionerna.

Uppdatera YouTube-appen på Apple TV

1. Öppna App Store på Apple TV.
  2. Sök efter YouTube-appen.
  3. Välj YouTube-appen.
  4. Välj Uppdatera. Om du inte har det här alternativet innebär det att YouTube-appen redan är uppdaterad.

Uppdatera YouTube-appen

1. Gå till App Store.
  2. Välj din profilbild.
  3. Svep nedåt för att se väntande uppdateringar.
  4. Om din YouTube-app inte är uppdaterad visas den i avsnittet Uppdateringar. Tryck på Uppdatera bredvid YouTubes logotyp.