Uppdatera YouTube och YouTube Studio-appen

Om du vill få den bästa upplevelsen i YouTube- och YouTube Studio-appen rekommenderar vi att du uppdaterar till den senaste versionen av appen. Vi skickar uppdateringar så att du kan få nya funktioner, ett snabbare gränssnitt, felkorrigeringar och mycket annat.

1. Gå till App Store.
  2. Välj din profilbild.
  3. Svep nedåt för att se väntande uppdateringar.
  4. Om YouTube- eller YouTube Studio-appen inte är uppdaterad visas den i avsnittet Uppdateringar. Tryck på Uppdatera bredvid YouTubes logotyp.

Uppdatera YouTube-appen på Apple TV

1. Öppna App Store på Apple TV.
  2. Sök efter YouTube-appen.
  3. Välj YouTube-appen.
  4. Välj Uppdatera. Om du inte har det här alternativet innebär det att YouTube-appen redan är uppdaterad.

Uppdatera YouTube-appen på Android TV

Google Play Butik på din Android TV bör som standard vara inställd på Uppdatera appar automatiskt när som helst. YouTube-appen ska då uppdateras automatiskt. Om du har inaktiverat inställningen för automatisk uppdatering av appar och vill aktivera den igen:

1. Tryck på knappen för startsidan på fjärrkontrollen.
  2. Välj Appar och sedan Google Play Butik.
  3. Välj Inställningar.
Välj Uppdatera appar automatiskt och välj Uppdatera appar automatiskt när som helst.