Uppdatera YouTube-appen

Om du vill få den bästa upplevelsen i YouTube-appen bör du uppdatera till den senaste versionen av appen. Vi skickar uppdateringar till YouTube-appen för att du bland annat ska få en snabbare app, nya funktioner och lösningar på problem. Du kan titta på videor på YouTube även om du inte har den senaste versionen av appen, men du kanske inte har de allra senaste funktionerna.

Uppdatera YouTube-appen

1. Öppna Google Play Butik-appen Play Butik.
  2. Tryck på menyn Menyföljt av Mina appar och spel.
  3. Appar som går att uppdatera är märkta med texten Uppdatera.
  4. Tryck på Uppdatera alla om du vill uppdatera alla appar. Om du vill uppdatera en app i taget letar du reda på appen du vill uppdatera och trycker på Uppdatera.

Ibland kanske du måste starta om enheten för att en app ska uppdateras. Läs mer om automatisk uppdatering.

Obs! Vissa appar kräver nya behörigheter när de har uppdaterats. Du kan få en avisering om att godkänna de nya behörigheterna.