Oppdater YouTube- og YouTube Studio-appen

For å få en best mulig opplevelse med YouTube- og YouTube Studio-appen anbefaler vi at du oppdaterer til den nyeste versjonen. Vi sender oppdateringer slik at du kan få nye funksjoner og feilrettinger, og som gjør appen raskere.

1. Åpne Google Play Butikk-appen  Play Butikk.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Mine apper og spill.
  4. Apper som kan oppdateres, er merket med «Oppdater».
  5. Trykk på Oppdater alle for å oppdatere alle appene. Hvis du vil oppdatere enkeltapper, finner du de aktuelle appene og trykker på Oppdater.​

Noen ganger må du kanskje starte enheten på nytt for å oppdatere en app. Finn ut mer om automatiske oppdateringer.

Merk: Noen apper trenger nye tillatelser når de oppdateres. Du ser kanskje et varsel om å godta de nye tillatelsene.

Oppdater YouTube-appen på Apple TV

1. Gå til App Store på Apple TV.
  2. Søk etter YouTube-appen.
  3. Velg YouTube-appen.
  4. Velg Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at YouTube-appen er oppdatert.

Oppdater YouTube-appen på Android TV

Google Play-butikken på Android TV skal som standard være konfigurert for automatisk oppdatering av apper til enhver tid, og YouTube-appen skal i tillegg oppdateres automatisk. Hvis du har slått av innstillingene for automatisk oppdatering av apper og vil slå den på igjen, gjør du følgende:

1. Trykk på startsideknappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Apper, og velg Google Play Butikk.
  3. Velg Innstillinger.
Velg Oppdater apper automatisk, og velg Oppdater apper automatisk til enhver tid.