YouTube-sovelluksen päivittäminen

Päivitä YouTube-sovelluksesi uusimpaan versioon saadaksesi jatkossakin parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Lähetämme YouTube-sovellukseen päivityksiä säännöllisesti, jotta sinä saat uusia ominaisuuksia, nopeamman käyttökokemuksen, bugikorjauksia ja muita parannuksia. Jos et päivitä sovellusta uusimpaan versioon, voit edelleen katsoa sillä YouTube-videoita mutta et välttämättä saa kaikkia uusia toimintoja käyttöösi.

YouTube-sovelluksen päivittäminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Play Kauppa.
  2. Valitse valikko Valikko ja sitten Omat sovellukset ja pelit.
  3. Ne sovellukset, joihin on saatavilla päivityksiä, on merkitty tekstillä Päivitä.
  4. Päivitä kaikki sovellukset valitsemalla Päivitä kaikki. Päivitä vain tietyt sovellukset etsimällä haluamasi sovellus ja valitsemalla sen kohdalla Päivitä.

Joissain tapauksissa sovelluksen päivittäminen edellyttää laitteen uudelleenkäynnistystä. Lue lisää automaattisista päivityksistä.

Huom. Jotkin sovellukset pyytävät uusia käyttöoikeuksia päivityksen jälkeen. Voit nähdä ilmoituksen, jossa sinua pyydetään hyväksymään käyttöoikeudet.