Opdater YouTube- og YouTube Studio-appen

Vi opfordrer dig til at opdatere til den nyeste version for at få den bedste oplevelse med YouTube- og YouTube Studio-appen. Vi opdaterer for at tilføje nye funktioner, sikre en hurtigere oplevelse, rette fejl og meget mere.

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på dit profilbillede.
  3. Tryk på Mine apps og spil.
  4. Apps med tilgængelige opdateringer har etiketten "Opdater".
  5. Hvis du vil opdatere alle apps, skal du trykke på Opdater alle. Hvis du vil opdatere individuelle apps, skal du finde den specifikke app, du vil opdatere, og trykke på Opdater.​

I nogle tilfælde skal du muligvis genstarte din enhed for at opdatere en app. Få flere oplysninger om automatiske opdateringer.

Bemærk! Nogle apps kræver nye tilladelser i forbindelse med opdatering. Du vil muligvis se en notifikation, der spørger, om du vil acceptere de nye tilladelser.

Opdater YouTube-appen på dit Apple TV

1. Gå til App Store på dit Apple TV.
  2. Søg efter YouTube-appen.
  3. Vælg YouTube-appen.
  4. Vælg Opdater. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, betyder det, at YouTube-appen er opdateret.

Opdater YouTube-appen på dit Android TV

Google Play Butik på dit Android TV skal som standard være indstillet til "Opdater altid apps automatisk", og YouTube-appen bør automatisk blive opdateret. Hvis du har deaktiveret indstillingerne for automatiske opdateringer af apps og gerne vil aktivere dem igen, skal du gøre følgende:

1. Tryk på knappen Hjem på din fjernbetjening.
  2. Vælg Apps og derefter Google Play Butik.
  3. Vælg Indstillinger.
Vælg Opdater apps automatisk, og vælg Opdater altid apps automatisk.