Opdater YouTube-appen

For at få den bedste oplevelse med YouTube-appen skal du opgradere til den nyeste version af appen. Vi sender opdateringer til YouTube-appen, så du kan få nye funktioner, en hurtigere oplevelse, fejlrettelser og meget mere. Du kan stadig se YouTube-videoer uden den mest opdaterede version af appen, men du har muligvis ikke alle de nyeste funktioner.

Opdater YouTube-appen

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på menuen Menuog derefter Mine apps og spil.
  3. Apps med tilgængelige opdateringer har etiketten "Opdater".
  4. Tryk på Opdater alle for at opdatere alle apps. Hvis du vil opdatere individuelle apps, skal du finde den specifikke app, du vil opdatere, og trykke på Opdater.

I nogle tilfælde skal du muligvis genstarte din enhed for at opdatere en app. Få flere oplysninger om automatiske opdateringer.

Bemærk! Nogle apps kræver nye tilladelser i forbindelse med opdatering. Du vil muligvis se en notifikation, der spørger, om du vil acceptere de nye tilladelser.