Actualitzar l'aplicació YouTube i YouTube Studio

Per gaudir al màxim de l'aplicació YouTube i YouTube Studio, et recomanem que l'actualitzis a la versió més recent. Aquestes actualitzacions ens permeten oferir funcions noves, una experiència més ràpida, correccions d'errors i molt més.

1. Ves a l'App Store.
  2. Selecciona la teva foto de perfil.
  3. Llisca cap avall per veure les actualitzacions pendents.
  4. Si l'aplicació YouTube o YouTube Studio no estan actualitzades, les veuràs a la secció Novetats. Toca Actualitza al costat del logotip de YouTube.

Actualitzar l'aplicació YouTube a Apple TV

1. Ves a l'App Store a Apple TV.
  2. Cerca l'aplicació YouTube.
  3. Selecciona l'aplicació YouTube.
  4. Selecciona Actualitza. Si no tens aquesta opció, vol dir que l'aplicació YouTube està actualitzada.

Actualitzar l'aplicació YouTube a Android TV

A Android TV, Google Play Store ha de tenir activada de manera predeterminada l'opció Actualitza les aplicacions en qualsevol moment, i així l'aplicació YouTube s'actualitzarà de manera automàtica. Si has desactivat l'actualització automàtica de les aplicacions i vols tornar-la a activar:

1. Prem el botó d'inici del comandament.
  2. Selecciona Aplicacions i, després, Google Play Store.
  3. Selecciona Configuració.
Selecciona Actualitza les aplicacions automàticament i, després, Actualitza les aplicacions en qualsevol moment.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda