Actualitzar l'aplicació YouTube

Per gaudir al màxim de l'aplicació YouTube, actualitza-la a la versió més recent. Aquestes actualitzacions de l'aplicació ens permeten oferir funcions noves, una experiència més ràpida, correccions d'errors i molt més. Si no tens la versió més recent de l'aplicació, podràs continuar mirant vídeos de YouTube, però és possible que no disposis d'algunes de les funcions més noves.

Actualitzar l'aplicació YouTube

1. Obre l'aplicació Google Play Store Play Store.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Els meus jocs i aplicacions.
  3. Les aplicacions amb alguna actualització disponible mostren l'etiqueta "Actualitza".
  4. Toca Actualitza-ho tot per actualitzar totes les aplicacions. Si vols actualitzar una aplicació concreta, cerca-la i toca Actualitza.

En alguns casos, és possible que hagis de reiniciar el dispositiu per poder actualitzar una aplicació. Obtén més informació sobre les actualitzacions automàtiques.

Nota: algunes aplicacions necessiten permisos nous quan s'actualitzen. És possible que vegis una notificació en què se't pregunta si acceptes els permisos nous.