Dateer die YouTube- en YouTube Studio-app op

Ons moedig jou aan om op te dateer na die jongste weergawe van die YouTube- en YouTube Studio-app vir die beste ervaring met dié apps. Ons stuur opdaterings sodat jy nuwe kenmerke, ’n vinniger ervaring, regstellings en meer kan kry.

1. Maak die Google Play Winkel-app Play Winkel oop.
  2. Tik op jou profielfoto.
  3. Tik op My apps en speletjies.
  4. Apps wat ’n opdatering beskikbaar het, het die etiket “Dateer op”.
  5. Tik op Dateer almal op om alle apps op te dateer. Vir individuele apps, moet jy die spesifieke app kry wat jy wil opdateer en op Dateer op tik.

In sommige gevalle sal jy dalk jou toestel moet herbegin om ’n app op te dateer. Kom meer te wete oor geoutomatiseerde opdaterings.

Let wel: Sommige apps vereis nuwe toestemmings wanneer hulle opgedateer word. Jy kan dalk ’n kennisgewing sien wat vra of jy die nuwe toestemmings aanvaar.

Dateer die YouTube-app op jou Apple TV op

1. Gaan na die App Store op jou Apple TV.
  2. Soek die YouTube-app.
  3. Kies die YouTube-app.
  4. Kies Dateer op. As jy nie die opsie het nie, beteken dit die YouTube-app is reeds opgedateer.

Dateer die YouTube-app op jou Android TV op

Die Google Play Winkel op jou Android TV behoort by verstek gestel te wees om apps enige tyd outomaties op te dateer – en die YouTube-app behoort outomaties op te dateer. As jy die "Dateer apps outomaties op"-instellings afgeskakel het en dit weer wil aanskakel:

1. Druk die Tuisknoppie op jou afstandbeheerder.
  2. Kies Apps en kies die Google Play Winkel.
  3. Kies Instellings.
Kies Dateer apps outomaties op en kies Dateer apps enige tyd outomaties op.