Hantera bidrag som du har skickat

Obs! I YouTube Studio-betan väljer du Klassiska Studio i menyn till vänster och följer de här stegen.

Du kan se alla dina bidrag i kön för textningsbidrag.

1. Högst upp till höger klickar du på din profilbild följt av Creator Studio.
  2. I panelen till vänster väljer du Dina bidrag.
  3. Hantera dina bidrag på flikarna:
    • Se utkast: Välj fliken Utkast för att se innehåll jobbar med.
    • Se dina bidrag: Välj fliken Bidrag om du vill se dina bidrag och deras status.
    • Redigera bidrag: Välj fliken Bidrag följt av Visa för det bidrag du vill redigera. Välj Redigera längst ned på sidan. Om andra användare har lagt till innehåll sedan du sist redigerade bidraget visas den senast redigerade versionen. Annars visas ditt senaste utkast. Klicka på Skicka eller Det ser bra ut! när du har redigerat klart.
    • Se publicerat innehåll: Välj fliken Bidrag följt av Visa för ett bidrag markerat som Publicerat.
    • Se förslag på videor: Välj fliken Förslag på videor om du vill se förslag på videor du kanske är intresserad av att bidra till eller granska.

Få erkännande för bidrag

När du har skickat ett bidrag kan du välja om ditt namn ska visas i listan med medverkande. Den här listan visas i videons beskrivning på visningssidan.

Om du vill få erkännande för dina bidrag behöver du ha en YouTube-kanal. Läs om hur du får erkännande för dina bidrag och hur du väljer bort det.

Ditt bidrag kan modifieras eller förbättras av andra bidragsgivare. Datan finns kvar tills videons innehållsskapare väljer att ta bort videon.