Administrer brukerbidragene du har sendt inn

Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig i betaversjonen av YouTube Skaperstudio. Hvis du bruker betaversjonen av YouTube Skaperstudio (studio.youtube.com), må du velge Den klassiske versjonen av Skaperstudio i menyen til venstre for å følge denne fremgangsmåten.

I bidragsoversikten din kan du administrere tekstingen du har bidratt med.

1. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre og så Skaperstudio.
  2. Velg Dine bidrag i panelet til venstre.
  3. Bruk fanene øverst for å administrere bidragene dine:
    • Se utkast: Velg Utkast-fanen for å se innhold du jobber med.
    • Se bidragene dine: Velg Bidrag-fanen for å se bidragene dine og statusen for hvert enkelt.
    • Rediger bidrag: Velg Bidrag-fanen og så Se for bidraget du vil redigere. Velg Rediger nederst på siden. Hvis andre brukere har lagt til innhold siden du sist redigerte bidraget, ser du den versjonen som ble endret sist. Ellers ser du det siste utkastet ditt. Klikk på Send inn eller Dette ser bra ut når du er ferdig med redigeringen.
    • Se publisert innhold: Velg Bidrag-fanen og så Se for et bidrag som er markert som «Publisert».
    • Se foreslåtte videoer: Velg Bidra-fanen å se forslag til videoer du kan være interessert i å bidra til eller vurdere.

Få anerkjennelse for bidrag

Etter at du har lagt inn et bidrag, kan du velge om navnet ditt skal vises i listen over bidragsytere. Navnet ditt vises i så fall i videobeskrivelsen på videosiden.

For å få anerkjennelse for bidragene dine må du ha en YouTube-kanal. Finn ut hvordan du får anerkjennelse for bidragene dine eller velger det bort.

Bidraget ditt kan endres eller forbedres av andre bidragsytere. Disse dataene beholdes inntil videoskaperen velger å slette videoen.