Communitybijdragen beheren die je hebt ingediend

Opmerking: Als je de bètaversie van YouTube Studio gebruikt, selecteer je in het linkermenu Klassieke versie van Creator Studio om deze stappen te volgen.

De ondertiteling die je hebt bijgedragen, kun je beheren in het gedeelte met jouw bijdragen.

1. Klik rechtsboven op je profielfoto en dan Creator Studio.
  2. Selecteer in het linkervenster Mijn bijdragen.
  3. Gebruik de tabbladen bovenaan om je bijdragen te beheren:
    • Concepten bekijken: selecteer het tabblad Concepten om ondertitels te bekijken waar je nog aan werkt.
    • Je inzendingen bekijken: Selecteer het tabblad Inzendingen om je bijdragen en de status ervan te bekijken.
    • Bijdragen bewerken: Selecteer het tabblad Inzendingen en dan Weergeven voor de bijdrage die je wilt bewerken. Selecteer Bewerken onderaan de pagina. Als andere bijdragers uit de community ondertiteling hebben toegevoegd sinds je laatste update, zie je de meest recente versie die fans hebben ingediend. Anders zie je je laatste conceptversie. Klik op Verzenden of Is goed zo als je klaar bent met bewerken.
    • Gepubliceerde content bekijken: Selecteer het tabblad Inzendingen en dan Weergeven voor inzendingen met de status Gepubliceerd.
    • Aanbevolen video's bekijken: Selecteer het tabblad Bijdragen om suggesties te bekijken voor video's waarvoor je mogelijk een bijdrage of beoordeling wilt geven.

Vermeld worden voor bijdragen

Nadat je een bijdrage aan de ondertiteling hebt ingediend, kun je je naam laten vermelden in de lijst met bijdragers. Je naam wordt weergegeven in de videobeschrijving op de weergavepagina.

Je naam kan alleen worden vermeld als je een YouTube-kanaal hebt. Lees meer informatie over hoe je vermeld wordt voor je bijdragen of je vermelding kunt verwijderen.

Je bijdrage kan worden aangepast of verbeterd door andere bijdragers. De gegevens worden bewaard totdat de videomaker de video verwijdert.