Itse lähetetyn käännössisällön hallinta

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä YouTube Studion betaversiossa. Jos käytät YouTube Studion betaversiota (studio.youtube.com), valitse vasemmasta valikosta Creator Studion perinteinen versio.

Voit ylläpitää lähettämääsi tekstityssisältöä omien tekstitysten sivulla.

1. Klikkaa näytön oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi ja sitten valitse Creator Studio.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Omat tekstityksesi.
  3. Hallitse käännöksiäsi yläreunan välilehtien avulla:
    • Luonnosten tarkasteleminen: Voit tarkastella keskeneräistä sisältöä Luonnokset-välilehdellä.
    • Lähettämäsi sisällön tarkasteleminen: Näet lähettämäsi käännökset ja niiden tilan Lähetykset-välilehdellä.
    • Lähettämäsi sisällön muokkaaminen: Valitse Lähetykset-välilehti ja sitten Näytä sen sisällön kohdalta, jota haluat muokata. Valitse sivun alareunasta Muokkaa. Jos muut yhteisön käyttäjät ovat lisänneet sisältöä edellisen päivityksesi jälkeen, näet uusimman fanien luoman version. Muutoin näet viimeisimmän version omasta luonnoksestasi. Kun olet tehnyt haluamasi muokkaukset, klikkaa Lähetä tai Hyvältä näyttää.
    • Julkaistun sisällön tarkasteleminen: Valitse Lähetykset-välilehti ja sitten Näytä sellaisen sisällön kohdalla, joka on merkitty julkaistuksi.
    • Videoehdotusten tarkasteleminen: Voit tarkastella Osallistu-välilehdellä ehdotuksia videoista, joille voit luoda käännöksen tai joiden käännöksen voit tarkistaa.

Nimen maininta tekijäluettelossa

Kun lähetät tekstityksen, voit valita, haluatko nimesi näkyvän videon kuvauksessa sen katselusivulla.

Nimen maininta tekijätiedoissa edellyttää YouTube-kanavaa. Katso, miten voit valita, näytetäänkö nimesi videon tekijätiedoissa.

Muut käyttäjät voivat muokata tai parantaa lähettämääsi sisältöä. Tiedot pysyvät tallessa, kunnes videon tekijä päättää poistaa videon.