Yksityiseksi lukitut videot

YouTube haluaa käsitellä väärinkäytöksiä tavoilla, joilla on aidosti positiivisia seurauksia ja jotka tekevät sivustosta miellyttävän sisällöntuottajille ja katsojille kaikkialla maailmassa. Siksi olemme kieltäneet harhaanjohtavien tai aiheeseen liittymättömien tagien käytön.

Jos video rikkoo käytäntöjämme, se voidaan lukita yksityiseksi. Kun video on lukittu yksityiseksi, muut käyttäjät eivät näe sitä. Jos videota yritetään katsoa suoralla linkillä, järjestelmä kertoo, että video ei ole käytettävissä.

Miten minulle ilmoitetaan lukitsemisesta?

Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, että jokin videoistasi on lukittu yksityiseksi. Tietyissä tapauksissa voit tehdä valituksen. Jos valitat päätöksestä, saat sähköpostitse lisätietoja jatkotoimenpiteistä.

Mitä videolle tapahtuu, kun se lukitaan yksityiseksi?

Kun video lukitaan yksityiseksi, se ei näy kanavallasi eikä hakutuloksissa. Muut käyttäjät ja tilaajat eivät voi nähdä sitä. Toisin kuin itse valituissa yksityisyysasetuksissa, videon tilaa ei voi muuttaa ennen kuin se on lähetetty uudelleen tarkastukseen.

Videon lukitseminen yksityiseksi ei johda varoitukseen. Voit korjata videon ongelmat ja pyytää uutta tarkastusta suoraan videonhallintaohjelmasta. Alla kerrotaan, miten uutta tarkastusta voi pyytää lähettämällä valituksen.

Miten ongelman voi korjata?

1. Tutustu YouTuben yhteisösääntöihin.
  2. Varmista huolellisesti, että sisältösi on ohjeidemme mukaista.
  3. Tee valitus YouTube Studiossa, jos olet korjannut ongelmat tai olemme mielestäsi tehneet virheen.

Jos video on lukittu yksityiseksi siksi, että se on ladattu vahvistamattoman API-palvelun kautta, et voi tehdä valitusta. Lataa video uudelleen vahvistetun API-palvelun kautta tai YouTube-sovelluksessa/-sivustolla. Vahvistamattomalle API-palvelulle voidaan myös tehdä API-tarkastus.

Jotta videotasi ei lukita yksityiseksi, varmista, että

Huomaa, että tämä ei ole kaikenkattava lista.

Tuleeko videostani automaattisesti julkinen, jos valitukseni hyväksytään?

Ei. Jos valituksesi hyväksytään ja videosi läpäisee uuden tarkastuksen, voit muuttaa videon julkiseksi. Tämä ei kuitenkaan tapahdu automaattisesti. Video pysyy yksityisenä, kunnes muutat yksityisyysasetuksia. Näin takaamme, että saat itse määrätä hetken, jolloin videostasi tulee julkinen.

Miten tämä vaikuttaa kaupallistamiseen?

Yksityiseksi lukittuja videoita ei voi kaupallistaa. Kun videosta on tehty valitus ja se on läpäissyt tarkastuksen, kaupallistaminen on taas mahdollista.