Vídeos bloquejats com a privats

A YouTube creiem que s'ha d'abordar l'ús abusiu d'una manera que generi una repercussió real i positiva i que alhora faci de la plataforma un lloc fantàstic per als creadors i espectadors de tot el món. Una de les maneres en què intentem abordar-lo és prohibint l'ús d'etiquetes enganyoses o que no estiguin relacionades amb el contingut.

Si es determina que el teu vídeo infringeix les nostres polítiques, pot ser que es bloquegi com a privat. Quan un vídeo es bloqueja com a privat, deixa de ser visible per al públic. Si un espectador té un enllaç al vídeo, es mostrarà com a no disponible.

Com se'm notificarà aquesta acció?

Rebràs un correu electrònic per informar-te que un dels teus vídeos s'ha bloquejat com a privat. En alguns casos, pot ser que tinguis l'opció de presentar una apel·lació. Si ho fas, com a part del procés d'apel·lació, és possible que rebis més correus electrònics amb informació sobre què has de fer.

Què passa amb el meu vídeo quan es bloqueja com a privat?

Quan un vídeo es bloqueja com a privat, no es mostra al teu canal ni als resultats de la cerca, i és invisible per a la resta d'usuaris. Els teus subscriptors no veuran els vídeos bloquejats com a privats. A diferència dels vídeos privats que selecciona l'usuari mateix, no podràs canviar l'estat del vídeo fins que no l'hagis enviat correctament per tornar-lo a revisar.

Quan passa això, el teu compte no rep cap toc d'atenció. Pots solucionar qualsevol problema i enviar una apel·lació perquè el vídeo es torni a revisar directament des del Gestor de vídeos. Per obtenir més informació sobre com pots enviar una apel·lació, consulta els passos següents.

Com puc solucionar-ho?

1. Consulta les directrius de la comunitat de YouTube.
  2. Torna a comprovar que el teu contingut compleixi les nostres directrius.
  3. Si has solucionat els problemes o creus que es tracta d'un error, presenta una apel·lació a YouTube Studio.

Si el vídeo s'ha bloquejat com a privat perquè s'ha penjat a través d'un servei d'API no verificat, no podràs presentar cap apel·lació. Hauràs de tornar a penjar el vídeo a través d'un servei d'API verificat o bé de l'aplicació o el lloc web de YouTube. El servei d'API no verificat també pot sol·licitar una auditoria de l'API.

Per assegurar-te que el teu vídeo no es torni a bloquejar com a privat, no pengis contingut que compleixi alguna de les condicions següents:

• Inclou etiquetes enganyoses o no relacionades amb el contingut a les seccions "Descripció" i "Etiqueta" del teu vídeo. Per obtenir més informació, consulta el nostre article sobre les pràctiques recomanades de metadades.
  • S'ha penjat per mitjà d'un servei d'API de tercers no verificat.

Tingues en compte que la llista no és exhaustiva.

Si l'apel·lació es resol de manera favorable, el meu vídeo es farà públic automàticament?

No. Si pots presentar una apel·lació i la revisió del teu vídeo és satisfactòria, podràs fer-lo públic, però no es farà de manera automàtica. Els vídeos continuaran sent privats fins que en canviïs la configuració de privadesa per tal d'assegurar que controles el moment en què el vídeo es fa públic.

Quin impacte tindrà això en la monetització?

Els vídeos bloquejats com a privats no són aptes per a la monetització. Un cop es presenta una apel·lació i es determina que el vídeo ja no infringeix les nostres polítiques, se'n pot reprendre la monetització.