Våra team har just nu höga supportvolymer. Det kan dröja längre än vanligt att få svar på frågor från e-post, chatt och @TeamYouTube på Twitter.

Begära återbetalning för YouTube TV

Om funktionerna som ingår i ditt YouTube TV-medlemskap är defekta eller inte fungerar som angivet kan du klicka på knappen nedan för att begära återbetalning. Om du beviljas en återbetalning förlorar du omedelbart åtkomsten till YouTube TV och du får tillbaka pengarna.

BEGÄR ÅTERBETALNING

Om du ser en debitering som du inte har gjort kan du i stället rapportera en obehörig debitering.

Läs mer om återbetalningar för YouTube TV

• Återbetalning till kreditkort brukar ta 3–5 arbetsdagar.
    • Behandlingstiden kan variera beroende på kortutgivare. Ibland kan det ta upp till tio arbetsdagar att behandla återbetalningar.
    • Om kreditkortet inte längre är aktivt görs återbetalningen till den bank som utfärdade kortet. Kontakta banken och begär att få pengarna.

• Om du prenumererar på YouTube TV via din mobiloperatör eller internetleverantör:
    • YouTube kan inte bevilja en återbetalning.
    • Leverantörens återbetalningspolicy gäller. Kontakta dem direkt om du vill begära en återbetalning eller om du har frågor om din faktura.

• Du kan när som helst avsluta eller pausa medlemskapet.
    • Vi ger inte återbetalningar eller pengar tillgodo för delar av faktureringsperioder.
    • När du avslutar medlemskapet har du fortsatt åtkomst till slutet av faktureringsperioden.