Be om refusjon for YouTube TV

Hvis funksjonene som er inkludert i YouTube TV-abonnementet ditt, er defekte eller ikke fungerer som de skal, kan du klikke på knappen nedenfor for å be om refusjon. Hvis du får refusjon, mister du tilgangen til YouTube TV umiddelbart, og du får pengene tilbake.

BE OM REFUSJON

Hvis du ser en belastning du ikke kjenner til, kan du rapportere en uautorisert belastning i stedet.

Finn ut mer om refusjoner for YouTube TV

• Refusjon av kredittkort tar vanligvis 3–5 virkedager.
    • Behandlingstiden kan påvirkes av kortutstederen din. Noen ganger kan det ta opptil 10 virkedager å behandle refusjoner.
    • Hvis kredittkortet ditt ikke lenger er aktivt, sendes refusjonen til banken som har utstedt kortet. Kontakt banken for å få tilbake pengene.

• Hvis du abonnerer på YouTube TV via mobiloperatøren eller internettleverandøren din,
    • kan ikke YouTube innvilge refusjon
    • gjelder leverandørens refusjonsretningslinjer – kontakt dem direkte for å be om refusjon, eller hvis du har spørsmål om fakturaen din

• Du kan når som helst si opp abonnementet eller sette det på pause.
    • Vi gir ikke refusjon eller kreditt for påbegynte faktureringsperioder.
    • Hvis du sier opp abonnementet, har du fortsatt tilgang frem til slutten av faktureringsperioden.