Een terugbetaling aanvragen voor YouTube TV

Als de functies die bij je YouTube TV-lidmaatschap horen niet of niet naar behoren werken, klik je op de onderstaande knop om een terugbetaling aan te vragen. Als deze aanvraag wordt goedgekeurd, heb je per direct geen toegang meer tot YouTube TV en krijg je je geld terug.

TERUGBETALING AANVRAGEN

Als je een afschrijving ziet die jij niet hebt uitgevoerd, kun je in plaats daarvan een ongeautoriseerde transactie melden.

Meer informatie over terugbetalingen voor YouTube TV

• Terugbetalingen via een creditcard duren meestal 3 tot 5 werkdagen.
    • De verwerkingstijd is afhankelijk van je kaartuitgever. Soms duurt de verwerking van terugbetalingen tot 10 werkdagen.
    • Als je creditcard niet meer actief is, gaat de terugbetaling naar de bank die je kaart heeft uitgegeven. Neem contact op met deze bank om het geld terug te vragen.

• Als je je op YouTube TV abonneert via je mobiele provider of internetprovider:
    • YouTube kan je niet terugbetalen.
    • Het teruggavebeleid van je aanbieder is van toepassing. Neem rechtstreeks contact met je aanbieder op als je een terugbetaling wilt aanvragen of vragen hebt over je factuur.

• Je kunt op elk gewenst moment je lidmaatschap opzeggen of onderbreken.
    • Voor gedeeltelijk verstreken factureringsperioden geven we geen geld of tegoed terug.
    • Als je je lidmaatschap opzegt, houd je toegang tot het einde van je factureringsperiode.