Hyvityksen pyytäminen YouTube TV:stä

Jos YouTube TV ‐jäsenyyteen sisältyvät ominaisuudet ovat viallisia tai eivät toimi ilmoitetulla tavalla, pyydä hyvitystä klikkaamalla alla olevaa painiketta. Jos hyvitys myönnetään, menetät välittömästi pääsyn YouTube TV:hen ja saat rahasi takaisin.

PYYDÄ HYVITYSTÄ

Jos näet veloituksen, jota et ole itse tehnyt, voit tehdä ilmoituksen luvattomasta veloituksesta.

Lue lisää YouTube TV:n hyvityksistä

• Credit-korttihyvityksiin menee yleensä 3–5 arkipäivää.
    • Käsittelyajat riippuvat kortin myöntäjästä. Joissain tapauksissa hyvitysten käsittelyyn voi mennä enintään 10 arkipäivää.
    • Jos credit-korttisi ei ole enää käytössä, hyvitys maksetaan kortin myöntäneelle pankille. Voit pyytää hyvityksen itsellesi ottamalla yhteyttä pankkiin.

• Jos olet tilannut YouTube TV:n mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan kautta:
    • YouTube ei voi myöntää hyvitystä.
    • Tilaukseen sovelletaan palveluntarjoajan hyvityskäytäntöjä. Jos haluat hyvityksen tai sinulla on kysyttävää, ota suoraan yhteyttä palveluntarjoajaan.

• Voit perua tai keskeyttää jäsenyytesi milloin tahansa.
    • Osittaisista laskutusjaksoista ei myönnetä hyvityksiä tai palautuksia.
    • Peruttu jäsenyys on käytössäsi laskutusjakson loppuun asti.