Anmod om en refusion for YouTube TV

Hvis funktioner i dit YouTube TV-medlemskab ikke virker eller ikke fungerer som lovet, kan du klikke på knappen nedenfor for at anmode om refusion. Hvis du får refusion, mister du med det samme adgangen til YouTube TV, og du får dine penge tilbage.

ANMOD OM EN REFUSION

Hvis du ser en debitering, som du ikke har foretaget, kan du rapportere en uautoriseret debitering i stedet.

Få flere oplysninger om refusioner for YouTube TV

• Refusioner til kreditkort tager typisk 3-5 hverdage.
    • Behandlingstiderne kan afhænge af din kortudsteder. I nogle tilfælde kan det tage op til 10 hverdage at behandle refusioner.
    • Hvis dit kreditkort ikke længere er aktivt, overføres din refusion til den bank, der har udstedt kortet. Kontakt banken for at få refunderet pengene.

• Hvis du abonnerer på YouTube TV via dit mobilselskab eller din internetudbyder:
    • YouTube kan ikke give refusion.
    • Din udbyders refusionspolitikker er gældende. Kontakt dem direkte for at anmode om en refusion, eller hvis du har spørgsmål til din faktura.

• Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab eller sætte det på pause.
    • Vi giver ikke refusioner eller kreditter for delvise faktureringsperioder.
    • Når du opsiger dit medlemskab, har du fortsat adgang, indtil udgangen af din faktureringsperiode.