Sol·licitar un reembossament de YouTube TV

Si algunes de les funcions incloses a la teva subscripció a YouTube TV són defectuoses o no funcionen com s'indica, fes clic al botó següent per sol·licitar un reembossament. Si se't concedeix un reembossament, perdràs l'accés a YouTube TV immediatament i recuperaràs els diners.

SOL·LICITA UN REEMBOSSAMENT

Si veus un càrrec que no has fet, pots informar d'un càrrec no autoritzat.

Més informació sobre els reembossaments de YouTube TV

• Els reembossaments a les targetes de crèdit solen tardar entre 3 i 5 dies laborables.
    • El temps de processament es pot veure afectat per l'emissor de la targeta. En alguns casos, els reembossaments poden tardar fins a 10 dies laborables a processar-se.
    • Si la teva targeta de crèdit ja no està activa, el reembossament s'abonarà al banc que la va emetre. Per recuperar els diners, contacta amb el banc.

• Si et subscrius a YouTube TV a través del teu operador de telefonia mòbil o proveïdor d'Internet:
    • YouTube no pot concedir un reembossament.
    • S'aplicaran les polítiques de reembossaments del teu proveïdor. Contacta-hi directament per sol·licitar un reembossament o si tens cap pregunta relacionada amb la factura.

• Pots cancel·lar o posar en pausa la subscripció en qualsevol moment.
    • No es fan reembossaments ni abonaments per períodes de facturació parcials.
    • Quan cancel·lis la subscripció, continuaràs tenint-hi accés fins que finalitzi el període de facturació.