Versoek ’n terugbetaling vir YouTube TV

As kenmerke wat by jou YouTube TV-lidmaatskap ingesluit is, foutief is, of nie werk soos aangedui nie, moet jy die knoppie hier onder klik om ’n terugbetaling te versoek. As ’n terugbetaling aan jou toegestaan word, sal jy onmiddellik toegang tot YouTube TV verloor, en sal jy jou geld terugkry.

VERSOEK ’N TERUGBETALING

As jy ’n heffing sien vir ’n transaksie wat jy nie gemaak het nie, kan jy eerder ’n ongemagtigde heffing aangee.

Kry meer inligting oor terugbetalings vir YouTube TV

• Kredietkaartterugbetalings neem gewoonlik 3-5 werksdae.
    • Verwerkingtye kan deur jou kaartuitreiker beïnvloed word. Terugbetalings kan soms tot 10 werksdae neem om verwerk te word.
    • As jou kredietkaart nie meer aktief is nie, sal jou terugbetaling na die bank gaan wat jou kaart uitgereik het. Kontak die bank om die fondse terug te kry.

• As jy deur jou selfoondiensverskaffer of internetverskaffer by YouTube TV inteken:
    • Kan YouTube nie ’n terugbetaling toestaan nie.
    • Sal jou verskaffer se terugbetalingsbeleide geld. Kontak hulle direk om ’n terugbetaling te versoek of vir enige vrae wat met jou rekening verband hou.

• Jy kan enige tyd jou lidmaatskap kanselleer of onderbreek.
    • Ons gee nie terugbetalings of krediet vir gedeeltelike faktureringtydperke nie.
    • As jy jou lidmaatskap kanselleer, sal jy steeds tot die einde van jou faktureringtydperk toegang hê.