Sjekk oversatte videoer

Slik ser oversatte videoer ut for seerne

YouTube bruker signaler til automatisk å tilpasse videoens språk (tittel, beskrivelse og teksting) til seerens preferanser. Disse signalene kan blant annet være seerens språk og sted samt videoene vedkommende nylig har sett. Ved bruk av disse signalene vises videoene på språket som passer best for seeren. Dette kan være et annet språk enn det som er angitt som seerens hovedspråk.

Hvis seeren endrer språkinnstillingen sin på YouTube, blir ikke alle videoene umiddelbart tilgjengelige på det valgte språket – selv når det finnes tilgjengelige oversettelser på det nye språket.

Hvis en seer for eksempel endrer språket til engelsk, men signalene indikerer at hen også forstår fransk, kan det hende at det er den opprinnelige franske versjonen som vises.

Merk: Vi jobber med å gjøre det enklere for seerne å angi språkinnstillingene sine.

Se oversatte videoer

Hvis du vil se en video oversatt til et annet språk, kan du velge dette i språkinnstillingene.

1. Åpne et nettleservindu i inkognitomodus i Chrome, Firefox, MS Edge eller Opera.
  2. Gå til den aktuelle videosiden på YouTube.
  3. Klikk på profilbildet ditt  etterfulgt av Språk etterfulgt av Velg ønsket språk.

Du kan også bruke teksting (undertekster) i videoer når det er tilgjengelig.