Administrer Superchat og Super Stickers

Hvis du er med i YouTubes partnerprogram, er Superchat og Super Stickers to måter du kan tjene penger på kanalen din på. Når du har slått på denne funksjonen, kan seerne dine kjøpe chatmeldinger som skiller seg ut, og i noen tilfeller kan de feste disse meldingene øverst i chatfeeden. Finn ut mer om kvalifikasjonskravene og hvordan du slår på denne funksjonen

Se Superchat-meldinger og Super Stickers som seerne har kjøpt

Superchat-meldinger og Super Stickers vises som fargede chatmeldinger i chatfeeden din. Når seerne kjøper Superchat-meldinger eller Super Stickers, vises de og ikonene til seerne øverst i chatfeeden. Hvor lenge meldingen og ikonet vises der, avhenger av beløpet seeren har betalt. Jo mer seeren betaler, desto lenger vises Superchat-meldingen eller Super Sticker-merket øverst i chatfeeden.
Du kan se alle Superchat- og Super Sticker-kjøpene for de siste 30 dagene på www.youtube.com/super_chat.

Se kjøp

1. Logg på studio.youtube.com.
  2. Klikk på Inntektsgenerering på menyen til venstre.
  3. På menyen øverst i kontrollpanelet klikker du på Supers.
  4. Du finner de nyligste kjøpene dine under Superchat- og Super Stickers-aktiviteten din
    • Hvis du vil se den fullstendige kjøpsoversikten din, klikker du på Se alle.

Moderer Superchat-meldinger og Super Stickers

Du kan moderere Superchat-meldinger og Super Sticker-merker på samme måte som du modererer direktechatmeldinger.

Inntektsrapportering

Du kan se rapporter om transaksjonsinntekter i YouTube Analytics. Du mottar Superchat- og Super Sticker-inntekter på samme måte som du mottar annonseinntekter fra AdSense.
Du kan bruke Superchat til å skaffe flere seere raskt, for eksempel ved å gjøre små ting som å takke seerne. Ta Skaperskole-kurset for å få flere tips.