Administrer Super Chat og Super Stickers

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med den forældrestyrede oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger her.
Du kan bruge Super Chat og Super Stickers til at tjene penge på din kanal via YouTubes partnerprogram. Med disse funktioner kan dine seere købe chatbeskeder, der skiller sig ud, og i nogle tilfælde fastgøre dem til toppen af et chatfeed. Få flere oplysninger om kvalifikation, og hvordan du kan aktivere denne funktion.

Se købte Super Chats og Super Stickers

Super Chats og Super Stickers vises som farvede chatbeskeder i dit chatfeed. Når en seer foretager et køb, kan vedkommendes profilbillede blive stående øverst i chatfeedet. Det afhænger af beløbet, hvor længe det bliver der. Jo mere en seer køber for, desto længere kan Super Chats eller Super Stickers vises øverst i chatfeedet.
Du kan se alle køb af Super Chats og Super Stickers for de seneste 30 dage på https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization/supers

Se køb

1. Log ind på studio.youtube.com.
  2. Klik på Indtægtsgenerering i menuen til venstre.
  3. Klik på Supers i menuen øverst i hovedpanelet.
  4. Du kan finde de seneste køb under Din Super Chat- og Stickers-aktivitet
    • Klik på Se alle for at få et overblik over alle tilgængelige købsoplysninger.

Moderer Super Chats og Super Stickers

Du kan moderere Super Chats og Super Stickers på samme måde, som du modererer livechatbeskeder.

Indtægtsrapportering

Du kan se indtægtsrapporter i YouTube Analytics og så Rapport over transaktionsindtægt. Du får indtægter fra Super Chat og Super Stickers på samme måde, som du får indtægt fra annoncer med AdSense.
Ting som at sige "tak" og andre små interaktioner kan hjælpe dig med hurtigt at få flere seere med Super Chat. Få flere avancerede tips i Creator Academy-kurset nu.