Kontrollera om du har ett varumärkeskonto

Om en kanal är länkad till ett varumärkeskonto kan flera personer hantera kanalen från sina Google-konton. Du behöver inget separat användarnamn eller lösenord för att hantera YouTube-kanaler med ett varumärkeskonto.

Börja med att kontrollera om kanalen redan är länkad till ett varumärkeskonto.

1. Gå till www.myaccount.google.com/brandaccounts. Du kan behöva logga in först.

2. Under Dina varumärkeskonton hittar du kopplade varumärkeskonton.

• Kontrollera att du använder rätt konto genom att välja din profilbild längst upp till höger om du inte ser något i listan.
På YouTube kan du bara använda en kanal i taget. Att du har ett varumärkeskonto innebär inte automatiskt att du använder det. Läs om hur du växlar mellan konton.