Sjekk om du har en merkevarekonto

Hvis en kanal er knyttet til en merkevarekonto, kan flere personer administrere den fra Google-kontoen sin. Du trenger ikke et eget brukernavn eller passord for å administrere YouTube-kanaler med en merkevarekonto.

Først bør du sjekke om kanalen din allerede er knyttet til en merkevarekonto.

1. Gå til www.myaccount.google.com/brandaccounts. Du må kanskje logge på først.

2. Sjekk under «Dine merkevarekontoer» for å finne de tilknyttede merkevarekontoene dine.

• Hvis ingen kontoer er oppført, må du sjekke om du bruker riktig konto, ved å velge profilbildet ditt øverst til høyre.
Du kan bare bruke én kanal om gangen på YouTube. Selv om du har en merkevarekonto, betyr ikke det at du automatisk bruker den. Finn ut hvordan du bytter mellom kontoer.