Bränditilin olemassaolon tarkistaminen

Jos kanava on linkitetty bränditiliin, useat eri ihmiset voivat hallinnoida sitä Google-tiliensä kautta. YouTube-kanavien hallinnointiin bränditilin avulla ei tarvita erillistä käyttäjänimeä tai salasanaa.

Tarkista ensin, onko kanava jo linkitetty bränditiliin:

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com/account_advanced. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään ensin.
  2. Katso Tilin tiedoista jokin seuraavista asioista:
    • Jos näet viestin "Olet tämän kanavan ja siihen liitetyn bränditilin omistaja", sinulla on bränditili. Voit halutessasi vaihtaa kanavan omistajia ja ylläpitäjiä.
    • Jos et näe ilmoitusta tai ylläpitäjien lisäysvalintaa, sinun on luotava uusi bränditili tai linkitettävä kanavasi olemassa olevalle bränditilille.
    • Jos tiedät, että sinulla on bränditili, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilin kuvaketta ja varmista, että käytät oikeaa tiliä.
Voit käyttää YouTubessa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Vaikka sinulla olisi bränditili, et käytä sitä automaattisesti. Lue lisää tilien vaihtamisesta.