Consultar si tens un compte de marca

Si un canal està enllaçat a un compte de marca, diverses persones poden gestionar-lo des dels seus Comptes de Google. Per gestionar canals de YouTube amb un compte de marca no cal fer servir noms d'usuari ni contrasenyes diferents.

Primer, comprova si el teu canal està connectat a un compte de marca:

1. Ves a www.myaccount.google.com/brandaccounts. És possible que primer hagis d'iniciar la sessió.

2. Consulta si tens cap compte de marca associat a "Els teus comptes de marca".

• Si no hi apareix cap compte, selecciona la teva foto de perfil a la part superior i comprova que fas servir el compte correcte.
A YouTube, no es pot fer servir més d'un canal alhora. Si tens un compte de marca, no significa que l'estiguis fent servir automàticament. Obtén informació sobre com pots canviar de compte.