Sådan tjener du penge på YouTube

For at tjene penge på YouTube skal du ansøge om og godkendes til at være med i YouTubes partnerprogram (YPP). Få flere oplysninger.

Der er et par ting, du skal vide

• Vi vil ikke fortælle dig, hvad du kan oprette på YouTube, men vi har et ansvar over for vores seere, youtubere og annoncører for at gøre det rigtige. Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, har du mulighed for at tjene penge via YouTube, og derfor forventer vi, at du udviser større ansvarlighed.
  • For at sikre os, at vi belønner gode youtubere, gennemgår vi din kanal, før din deltagelse i YouTubes partnerprogram accepteres. Vi gennemgår også løbende kanaler for at sikre, at du overholder alle vores politikker og retningslinjer.

Måder, du kan tjene penge på med YouTubes partnerprogram

Du kan muligvis tjene penge på YouTube med disse funktioner:

• Annonceomsætning: Få annonceomsætning fra display-, overlejrings- og videoannoncer.
  • Kanalmedlemskaber: Dine medlemmer foretager faste månedlige betalinger for særligt fryns, som du tilbyder.
  • Merchandisehylde: Dine fans kan finde og købe officielt merchandise, der vises på dine afspilningssider.
  • Super Chat: Dine fans betaler for at få deres meddelelser fremhævet i chatstreams.
  • YouTube Premium-omsætning: Få en del af en YouTube Premium-abonnents abonnementsgebyr, når vedkommende ser dit indhold.

Hver funktion har sine egne kvalifikationskrav foruden kravene til antal abonnenter og visninger. Hvis vores kontrollanter mener, at din kanal eller video ikke er kvalificeret, kan du muligvis ikke aktivere en bestemt funktion. Disse ekstra grænseværdier eksisterer af 2 primære årsager. For det første skal vi opfylde de juridiske krav alle de steder, hvor funktionen er tilgængelig. For det andet vil vi belønne gode youtubere, så vi skal sørge for, at din kanal indeholder nok kontekst – hvilket generelt set betyder, at vi har brug for at kunne se mere indhold.

Husk, at vi løbende gennemgår kanaler for at sikre, at indholdet er i overensstemmelse med vores politikker.

Minimumskrav til aktivering af funktioner til indtægtsgenerering

Husk, at der til hver funktion hører separate krav. Nogle funktioner er måske ikke tilgængelige for dig på grund af lokale juridiske krav.

Når din deltagelse i YouTubes partnerprogram er blevet accepteret, kan du få adgang til disse indtjeningsfunktioner:

Krav
Annonceomsætning

Kanalmedlemskaber

• Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have mere end 30.000 abonnenter
  • Du må ikke have nogen strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet
Merchandisehylde
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have mere end 10.000 abonnenter
  • Du må ikke have nogen strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet
Super Chat
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal bo i et land/område, hvor Super Chat er tilgængeligt
YouTube Premium-omsætning Opret indhold, der ses af en seer, som er YouTube Premium-abonnent