Sådan tjener du penge på dine videoer

For at tjene penge på YouTube skal du være en del af YouTubes partnerprogram. Få flere oplysninger om kvalificering og om programmet, og se ofte stillede spørgsmål.

YouTubes partnerprogram giver kvalificerede skabere mulighed for at tjene penge på deres indhold på YouTube. Skabere kan tjene penge på annoncer, som vises i deres videoer, på YouTube Premium-abonnenter, der ser deres indhold, og i nogle tilfælde på seer-købte varer som Super Chat, merchandise og kanalmedlemskaber.

Du skal gennemføre de fire nedenstående trin, før du kan tjene penge på dine videoer. Bliv klogere på kvalifikation og programgrænse.

Gør din kanal klar til at tjene penge

Trin 1: Læs og accepter vilkårene for YouTubes partnerprogram

1. Log ind på YouTube.
  2. Vælg dit kontoikon > Skaberstudie øverst til højre.
  3. Vælg Kanal > Status og funktioner i menuen til venstre.
  4. Klik på Aktivér under "Indtægtsgenerering".
  5. Følg vejledningen på skærmen for at acceptere vilkårene for YouTubes partnerprogram.

Trin 2: Tilmeld dig AdSense

Opret en ny AdSense-konto, eller knyt en eksisterende konto til din kanal. Du skal have en AdSense-konto for at kunne tjene penge på dine videoer og modtage betaling. Følg denne vejledning for at oprette en AdSense-konto.

For at kunne modtage betalinger skal du logge ind på din AdSense-konto og sikre dig, at du har løst eventuelle tilbageholdelser af betalinger. Når alle tilbageholdelser er blevet løst, vil du modtage betaling, når din indtjening når din lokale betalingsgrænse (så længe at indtægtsgenerering ikke er suspenderet for din kanal, og du overholder vores politikker).

Trin 3: Angiv præferencer for indtægtsgenerering

Angiv, hvilke annoncetyper der skal vises på dine videoer, og slå automatisk indtægtsgenerering til for alle dine eksisterende og fremtidige videoer.
Når du har konfigureret dette, vil du begynde at tjene penge, så snart din kanal er blevet godkendt.
  1. Bekræft, at du vil tjene penge på alle dine eksisterende og fremtidige videoer.
  2. Markér afkrydsningsfelterne under Annonceformater for at vælge, hvilke typer annoncer du vil vise.
  3. Klik på Gem.

Du kan altid ændre disse indstillinger i dine standardindstillinger for indtægtsgenerering, så indtægtsgenerering automatisk aktiveres eller deaktiveres for alle uploadede videoer, eller du kan vælge de specifikke videoer, du vil tjene penge på.

Trin 4: Få din kanal gennemgået

Så snart din kanal når programgrænsen, gennemgår vi din ansøgning for at sikre, at din kanalaktivitet overholder politikkerne for YouTubes partnerprogram, YouTubes servicevilkår samt retningslinjerne for fællesskabet. Vi sender en mail og giver dig også besked via den klassiske version af Skaberstudie og i YouTube Studio beta, så snart processen er afsluttet.

Hvis du endnu ikke har visninger nok til en gennemgang, gælder det bare om at fortsætte med at skabe originalt indhold og få flere seere.

Grænsen for visningsantal giver os nok oplysninger til at vurdere en kanals gyldighed. Den gør det også muligt for os at bekræfte, om en kanal overholder vores retningslinjer for fællesskabet og vores politikker for annoncører.

Få professionelle tips om at tjene penge på YouTube via annoncering.