Sådan tjener du penge på dine videoer

Den 16. januar 2018 annoncerede vi nye kvalifikationskrav for YouTubes partnerprogram. Så snart en kanal når 4.000 afspilningstimer inden for de seneste 12 måneder og 1.000 abonnenter, vil den blive gennemgået med henblik på deltagelse i programmet.

Dette er en del af en indsats, der har til formål at styrke vores krav til indtægtsgenerering, så spammere, personefterligninger og andre brodne kar ikke kan skade vores økosystem eller udnytte skabere, samtidig med at dem, der er med til at gøre vores platform god, bliver belønnet. Få flere oplysninger på YouTubes blog for skabere.

YouTubes partnerprogram giver skabere mulighed for at tjene penge på deres indhold på YouTube. Skabere kan tjene penge på annoncer, som vises på deres videoer, og på YouTube Red-abonnenter, der ser indholdet.

Du skal gennemføre de 4 nedenstående trin, før du kan tjene penge på dine videoer. Bliv klogere på kvalifikation og programgrænse.

Gør din kanal klar til at tjene penge

Opdateret den 21. februar 2018: Hvis du har nået den nye grænse, vil din afventende ansøgning blive gennemgået inden for de næste par uger, så hold øje med en mailopdatering til den tid. Hvis du ikke har nået den nye grænse til den tid, vil din ansøgning blive gennemgået, når du har nået de nye kvalifikationskrav.
Trin 1: Læs og accepter vilkårene for YouTubes partnerprogram
  1. Log ind på YouTube.
  2. Vælg dit kontoikon > Skaberstudie øverst til højre.
  3. Vælg Kanal > Status og funktioner i menuen til venstre.
  4. Klik på Aktivér under "Indtægtsgenerering".
  5. Følg trinnene på skærmen for at acceptere vilkårene for YouTubes partnerprogram.
Trin 2: Tilmeld dig AdSense

Opret en ny AdSense-konto, eller knyt en eksisterende konto til din kanal. Du skal have en AdSense-konto for at kunne tjene penge på dine videoer og modtage betaling. Følg disse trin for at oprette en AdSense-konto.

For at kunne modtage betalinger skal du logge ind på din AdSense-konto og sikre dig, at du har løst eventuelle tilbageholdelser af betalinger. Når alle tilbageholdelser er blevet løst, vil du modtage betaling, når din indtjening når din lokale grænse for minimumsudbetaling (så længe at indtægtsgenerering ikke er suspenderet for din kanal, og du overholder vores politikker).
Trin 3: Angiv præferencer for indtægtsgenerering

Angiv, hvilke annoncetyper der skal vises på dine videoer, og slå automatisk indtægtsgenerering til for alle dine eksisterende og fremtidige videoer.

Når du har konfigureret dette, vil du begynde at tjene penge, så snart din kanal er blevet godkendt.

1. Bekræft, at du vil tjene penge på alle dine eksisterende og fremtidige videoer.
  2. Markér afkrydsningsfelterne under Annonceformater for at vælge, hvilke typer annoncer du vil vise.
  3. Klik på Gem.

Du kan altid ændre disse indstillinger i dine standardindstillinger for indtægtsgenerering, så indtægtsgenerering automatisk aktiveres eller deaktiveres for alle uploadede videoer, eller du kan vælge de specifikke videoer, du vil tjene penge på.

Trin 4: Få din kanal gennemgået

Så snart din kanal når programgrænsen, gennemgår vi din ansøgning for at sikre, at din kanalaktivitet overholder politikkerne for YouTubes partnerprogram, YouTubes servicevilkår samt retningslinjerne for fællesskabet. Du får besked, så snart processen er afsluttet.

Hvis du endnu ikke har visninger nok til en gennemgang, gælder det bare om at fortsætte med at skabe originalt indhold og opbygge din målgruppe.

Grænsen for visningsantal giver os nok oplysninger til at vurdere en kanals gyldighed. Den gør det også muligt for os at bekræfte, om en kanal overholder vores retningslinjer for fællesskabet og vores politikker for annoncører.

Få professionelle tips om at tjene penge på YouTube via annoncering.