Sådan tjener du penge på dine videoer

Fra og med den April 6, 2017 kan kanaler, der har færre end 10.000 visninger, ikke vise annoncer i deres videoer. Få flere oplysninger om de seneste ændringer af YouTubes partnerprogram på YouTubes blog for skabere.

Du skal gennemføre de 4 nedenstående trin, før du kan tjene penge på dine videoer.

Gør din kanal klar til at tjene penge

Trin 1: Læs og accepter vilkårene for YouTubes partnerprogram
  1. Log ind på din YouTube-konto.
  2. Vælg dit kontoikon > Skaberstudie øverst til højre.
  3. Vælg Kanal > Status og funktioner i menuen til venstre.
  4. Klik på Aktivér under "Indtægtsgenerering".
  5. Følg trinnene på skærmen for at acceptere vilkårene for YouTubes partnerprogram.
Trin 2: Tilmeld dig AdSense

Opret en ny AdSense-konto, eller knyt en eksisterende konto til din kanal. Du skal have en AdSense-konto for at kunne tjene penge på dine videoer og modtage betaling. Følg disse trin for at oprette en AdSense-konto.

For at kunne modtage betalinger skal du logge ind på din AdSense-konto og sikre dig, at du har løst eventuelle tilbageholdte betalinger. Når alle tilbageholdelser er blevet løst, vil du modtage betaling, når din indtjening når din lokale grænse for minimumsudbetaling (så længe at indtægtsgenerering ikke er suspenderet for din kanal, og du overholder vores politikker).
Trin 3: Angiv præferencer for indtægtsgenerering

Angiv, hvilke annoncetyper der skal vises på dine videoer, og slå automatisk indtægtsgenerering til for alle dine eksisterende og fremtidige videoer.

Når du har konfigureret dette, vil du begynde at tjene penge, så snart din kanal er blevet godkendt.

1. Bekræft, at du vil tjene penge på alle dine eksisterende og fremtidige videoer.
  2. Markér afkrydsningsfelterne under Annonceformater for at vælge, hvilke typer annoncer du vil vise.
  3. Klik på Gem.

Du kan altid ændre disse indstillinger i dine standardindstillinger for indtægtsgenerering, så indtægtsgenerering automatisk aktiveres eller deaktiveres for alle uploadede videoer, eller du kan vælge de specifikke videoer, du vil tjene penge på.

Trin 4: Få din kanal gennemgået (når du har opnået 10.000 kanalvisninger)

Når din kanal har 10.000 visninger, gennemgår vi din ansøgning for at sikre os, at din kanalaktivitet overholder politikkerne for YouTubes partnerprogram, YouTubes servicevilkår og vores retningslinjer for fællesskabet. Du får besked, så snart processen er afsluttet.

Hvis du ikke har visninger nok til en gennemgang, gælder det bare om at fortsætte med at skabe originalt indhold og få dit publikum til at vokse.

Grænsen for visningsantal giver os nok oplysninger til at vurdere en kanals gyldighed. Den gør det også muligt for os at bekræfte, om en kanal overholder vores retningslinjer for fællesskabet og vores politikker for annoncører.