Com pots guanyar diners a YouTube

Pots guanyar diners a YouTube si sol·licites accés al Programa per a partners de YouTube i la sol·licitud s'accepta. També pots optar a rebre bonificacions de Shorts com a part del Fons de YouTube Shorts, encara que no formis part del Programa per a partners de YouTube.

Notes

• No et direm quin contingut pots crear a YouTube, però tenim la responsabilitat d'oferir el millor als nostres espectadors, creadors i anunciants. Si formes part del Programa per a partners de YouTube, pots guanyar diners amb YouTube. Si formes part del Programa per a partners de YouTube, et demanem que compleixis uns estàndards més exigents.
  • Per assegurar-nos que recompensem els bons creadors, revisarem el teu canal abans d'acceptar-te al Programa per a partners de YouTube. També revisem constantment els canals per assegurar-nos que compleixen totes les polítiques i directrius.
  • Els canals no necessiten monetitzar contingut a YouTube per ser aptes per al Fons de YouTube Shorts. Els creadors del Programa per a partners de YouTube i els canals que formen part d'una xarxa multicanal (MCN) també són aptes.
  • És possible que hagis de pagar impostos sobre els guanys de YouTube; obtén més informació a continuació.

Maneres de guanyar diners al Programa per a partners de YouTube

Pots guanyar diners a YouTube amb les funcions següents:

• Ingressos per publicitat: obtén ingressos procedents dels anuncis de display, de superposició i de vídeo.
  • Abonaments al canal: els teus abonats fan pagaments mensuals recurrents a canvi dels avantatges especials que ofereixes.
  • Prestatge de marxandatge: els teus fans poden cercar i comprar els productes de marxandatge de marca oficials que es mostren a les pàgines de visualització.

Cada funció té uns requisits d'idoneïtat específics, a part dels requisits de nombre de subscriptors i visualitzacions. Si els nostres revisors creuen que el teu canal o vídeo no és apte, és possible que no tinguis disponibles algunes funcions. Aquests llindars addicionals tenen dos objectius principals. El més important és que hem de complir els requisits legals en totes les regions on la funció està disponible. I d'altra banda, com que volem recompensar els bons creadors, hem d'assegurar-nos que tenim prou context sobre el teu canal; és a dir, necessitem més contingut per revisar.

Tingues en compte que revisem constantment els canals per assegurar-nos que el contingut compleixi les nostres polítiques.

Requisits mínims d'idoneïtat per activar les funcions de monetització

Tingues present que cada funció té els seus propis requisits i que és possible que algunes no estiguin disponibles a causa de requisits legals locals.

Un cop se t'hagi admès al Programa per a partners de YouTube, és possible que tinguis accés a les funcions de monetització següents:

Requisits
Ingressos per publicitat

Abonaments al canal

• Tenir 18 anys, com a mínim.
  • Tenir més de 1.000 subscriptors.
Prestatge de marxandatge
  • Tenir 18 anys, com a mínim.
  • Tenir més de 10.000 subscriptors.
Super Chat i Super Stickers
  • Tenir 18 anys, com a mínim.
  • Viure en un país o una regió on Super Chat estigui disponible.
Ingressos de YouTube Premium
  • Que un subscriptor de YouTube Premium miri contingut creat per tu.

Fons de YouTube Shorts

El Fons de YouTube Shorts és un fons de 100 milions de dòlars que té l'objectiu de premiar els creadors per la seva dedicació en la creació de curts originals i creatius que fan gaudir la comunitat de YouTube. Cada mes contactarem amb milers de creadors per dir-los que compleixen els requisits per obtenir una bonificació de Shorts del fons.

Requisits
Bonificació de Shorts
  • Has de trobar-te en un d'aquests països o regions:
    • Algèria
    • Argentina
    • Austràlia
    • Bahrain
    • Brasil
    • Canadà
    • Xile
    • Colòmbia
    • Dinamarca
    • Egipte
    • Finlàndia
    • França
    • Alemanya
    • Hong Kong
    • Índia
    • Indonèsia
    • Iraq
    • Itàlia
    • Japó
    • Jordània
    • Kuwait
    • Líban
    • Malàisia
    • Mèxic
    • Marroc
    • Països Baixos
    • Nova Zelanda
    • Nigèria
    • Noruega
    • Filipines
    • Polònia
    • Rússia
    • Aràbia Saudita
    • Singapur
    • Sud-àfrica
    • Corea del Sud
    • Espanya
    • Suècia
    • Suïssa
    • Taiwan
    • Tailàndia
    • Turquia
    • Emirats Àrabs Units
    • Regne Unit
    • Estats Units
    • Vietnam
  • En el cas dels creadors d'entre 13 i 18 anys, el pare, la mare o el tutor han d'acceptar les condicions i configurar un compte d'AdSense per rebre els pagaments, en cas que no s'hagi enllaçat cap compte al canal.
  • Has d'haver penjat almenys un curt apte en els 180 darrers dies.

Els teus guanys de YouTube i les teves responsabilitats fiscals

Guanyar diners a YouTube o rebre bonificacions de Shorts són maneres fantàstiques de recompensar-te per penjar contingut atractiu i de qualitat a la plataforma. Tingues en compte que és possible que hagis de pagar impostos al teu país de residència sobre els ingressos que obtinguis amb els vídeos que monetitzes a YouTube. Per obtenir-ne informació més detallada, posa't en contacte amb les autoritats fiscals locals.