Com pots guanyar diners a YouTube

Estem ampliant el Programa per a partners de YouTube (YPP) a més creadors amb accés anticipat al finançament dels fans i a les funcions de Compres.El Programa per a partners de YouTube ampliat està disponible per als creadors aptes en aquests països o regions. L'ampliació es llançarà durant el pròxim mes per als creadors aptes que es trobin a: AE, AU, BR, EG, ID, KE, KY, LT, LU, LV, MK, MP, MT, MY, NG, NL, NO, NZ, PF, PG, PH, PT, QA, RO, RS, SE, SG, SI, SK, SN, TC, TH, TR, UG, VI, VN i ZA. Consulta aquest article per obtenir més informació sobre els canvis a l'YPP.

Si no ets en un dels països o regions anteriors, no veuràs cap canvi en el Programa per a partners de YouTube. Pots consultar aquest article per obtenir informació general sobre l'YPP, els requisits d'idoneïtat i les instruccions de sol·licitud rellevants per a tu.

Comprova si compleixes els requisits per formar part del Programa per a partners de YouTube ampliat. Si encara no els compleixes, selecciona Rep una notificació a la secció Guanys de YouTube Studio. T'enviarem un correu electrònic quan hàgim llançat l'YPP ampliat i hagis arribat als llindars d'idoneïtat.

A causa de la guerra en curs a Ucraïna, posarem en pausa temporalment la difusió d'anuncis de Google i YouTube entre els usuaris de Rússia. Obtén més informació.

Pots guanyar diners a YouTube si sol·licites participar en el Programa per a partners de YouTube i la sol·licitud s'accepta. Només els canals que compleixin les nostres polítiques de monetització de canals de YouTube poden monetitzar contingut.

Introducció a com es poden guanyar diners a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Notes

• No et direm quin contingut pots crear a YouTube, però tenim la responsabilitat d'oferir el millor als nostres espectadors, creadors i anunciants. Si formes part del Programa per a partners de YouTube, pots guanyar diners a través d'aquesta plataforma, però has de complir uns estàndards més exigents.
  • Per assegurar-nos que recompensem els bons creadors, revisarem el teu canal abans d'acceptar-te al Programa per a partners de YouTube. També revisem constantment els canals per assegurar-nos que compleixen totes les polítiques i directrius.
  • És possible que hagis de pagar impostos sobre els guanys de YouTube; obtén més informació a continuació.

Maneres de guanyar diners al Programa per a partners de YouTube

Pots guanyar diners a YouTube amb les funcions següents:

• Abonaments al canal: els teus abonats fan pagaments mensuals recurrents a canvi d'accedir a avantatges especials.
  • Super Chat i Super Stickers: els teus fans paguen perquè els seus missatges o les seves imatges animades es mostrin destacats a les transmissions de xat en directe.
  • Super Thanks: els teus fans paguen per veure una animació divertida i perquè el seu missatge es mostri destacat a la secció de comentaris del teu vídeo o curt.

Cada funció té uns requisits d'idoneïtat específics, a part dels requisits de nombre de subscriptors i visualitzacions. Si els nostres revisors creuen que el teu canal o vídeo no és apte, és possible algunes funcions no estiguin disponibles. Aquests llindars addicionals tenen dues finalitats principals. El més important és que hem de complir els requisits legals en totes les regions on la funció està disponible. I d'altra banda, com que volem recompensar els bons creadors, hem d'assegurar-nos que tenim prou context sobre el teu canal; és a dir, necessitem més contingut per revisar.

Tingues en compte que revisem constantment els canals per assegurar-nos que el contingut compleixi les nostres polítiques.

Requisits mínims d'idoneïtat per activar les funcions de monetització

Tingues present que cada funció té els seus propis requisits i que és possible que algunes no estiguin disponibles a causa de requisits legals locals.

Un cop se t'hagi admès al Programa per a partners de YouTube, és possible que tinguis accés a les funcions de monetització següents:

Llindars del canal Requisits mínims

Abonaments al canal

• 500 subscriptors.
  • 3 pujades públiques durant els 90 darrers dies.
  • Una de les opcions següents:
    • 3.000 hores de visualització pública en vídeos llargs durant els 365 darrers dies.
    • 3 milions de visualitzacions de Shorts públiques en els 90 darrers dies.
  • Tenir 18 anys, com a mínim.
  • Viure en un país on els abonaments al canal estiguin disponibles.
  • Haver acceptat el Mòdul de productes comercials o l'Annex de productes comercials disponible anteriorment.
  • El canal no pot estar definit com a creat per a nens ni tenir un nombre important de vídeos amb aquesta opció de configuració del públic o de vídeos que no siguin aptes.
  • No pot ser un canal de música amb contracte de gravació de so audiovisual (SRAV).
  • Pots consultar tots els requisits aquí.

Shopping (productes propis)

Super Chat i Super Stickers

• Tenir 18 anys, com a mínim.
  • Viure en un país o una regió on Super Chat i Super Stickers estiguin disponibles.
  • Haver acceptat el Mòdul de productes comercials o l'Annex de productes comercials disponible anteriorment.
  • Pots consultar tots els requisits aquí.

Super Thanks

• Tenir 18 anys, com a mínim.
  • Viure en un país o una regió on Super Thanks estigui disponible.
  • Haver acceptat el Mòdul de productes comercials o l'Annex de productes comercials disponible anteriorment.
  • El canal no pot ser un canal de música amb contracte de gravació de so audiovisual (SRAV).
  • Pots consultar tots els requisits aquí.

Ingressos per publicitat

• 1.000 subscriptors.
  • Una de les opcions següents:
    • 4.000 hores de visualització pública en vídeos llargs durant els 365 darrers dies.
    • 10 milions de visualitzacions de Shorts públiques en els 90 darrers dies.
  • Tenir 18 anys, com a mínim, o tenir un tutor legal més gran de 18 anys que pugui gestionar els teus pagaments amb AdSense per a YouTube.
  • Viure en un país o una regió on l'YPP estigui disponible.
  • Acceptar els mòduls contractuals rellevants.
  • Crear contingut que compleixi les directrius sobre contingut adequat per a anunciants.
Ingressos de YouTube Premium
  • Acceptar els mòduls contractuals rellevants.
  • Que un subscriptor de YouTube Premium miri contingut creat per tu.

Shopping (productes d'altres marques)

• 20.000 subscriptors.
  • Una de les opcions següents:
    • 4.000 hores de visualització pública en vídeos llargs durant els 365 darrers dies.
    • 10 milions de visualitzacions de Shorts públiques en els 90 darrers dies.
  • Arribar al llindar de subscriptors.
  • Viure a Corea del Sud o als Estats Units.
  • El canal no pot ser un canal de música, un canal oficial d'artista ni un canal associat a partners de música. Els partners de música són, entre d'altres, discogràfiques, distribuïdors, editors i VEVO.
  • El canal no pot estar definit com a creat per a nens ni tenir un nombre important de vídeos amb aquesta opció de configuració del públic.
  • Pots consultar tots els requisits aquí.
Obtén consells per a creadors sobre com pots guanyar diners a YouTube.

Els teus guanys de YouTube i les teves responsabilitats fiscals

Guanyar diners a YouTube o rebre bonificacions de Shorts són maneres fantàstiques de recompensar-te per penjar contingut atractiu i de qualitat a la plataforma. Tingues en compte que és possible que hagis de pagar impostos al teu país de residència sobre els ingressos que obtinguis amb els vídeos que monetitzes a YouTube. Per obtenir indicacions més detallades, contacta amb les autoritats fiscals locals.