Standaardinstellingen voor reacties

Voorkeuren voor het goedkeuren van reacties instellen

Je kunt je voorkeuren instellen voor het goedkeuren van reacties op nieuwe video's of je kanaal.

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Instellingen in het linkermenu.
  3. Selecteer Community en dan Standaardinstellingen.
  4. Selecteer je instellingen. Voor de volgende onderdelen kun je reacties toestaan, eerst beoordelen of uitschakelen:
    • Reacties op je nieuwe video's
    • Reacties op je kanaal
  5. Selecteer Opslaan.

Instructies voor de klassieke versie van Creator Studio

1. Ga naar je Creator Studio.
  2. Selecteer Community > Community-instellingen in het linkermenu.
  3. Selecteer je instellingen onderaan de pagina. Voor de volgende onderdelen kun je reacties toestaan, eerst beoordelen of uitschakelen:
    • Reacties op je nieuwe video's
    • Reacties op je kanaal

Standaardweergave voor reacties instellen

Je kunt wijzigen hoe reacties worden weergegeven bij de video's die je uploadt. Kies Nieuwste eerst als je wilt dat reacties worden gesorteerd op tijd. Kies Beste reacties als je reacties algoritmisch wilt sorteren.

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Video's in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van een video en selecteer Geavanceerd.
  4. Maak bij 'Reacties en beoordelingen' je keuze in het dropdownmenu Sorteren op.
  5. Kies Opslaan om je wijzigingen op te slaan

Instructies voor de klassieke versie van Creator Studio

1. Upload een nieuwe video of bewerk een van je bestaande video's.
  2. Open het tabblad 'Geavanceerde instellingen' in het gedeelte 'Informatie en instellingen' van je video.
  3. In het gedeelte Reacties zie je de optie 'Sorteren op' met een dropdownmenu.
  4. Selecteer in dit dropdownmenu de weergave 'Nieuwste eerst' of 'Beste reacties' voor reacties op deze video.
  5. Sla je wijzigingen op.