Triar la configuració dels comentaris

Pots canviar la configuració dels comentaris a YouTube Studio o des de la pàgina de visualització de l'aplicació YouTube. Obtén informació sobre les diverses opcions de configuració dels comentaris.

YouTube Comments: Replying, Filtering and Moderating

No pots canviar la configuració dels comentaris quan:

Canviar la configuració predeterminada dels comentaris

Tria l'opció de configuració predeterminada dels comentaris. Aquest canvi s'aplica als comentaris dels vídeos nous i als comentaris nous de la pestanya Comunitat.

Per canviar la configuració dels comentaris a YouTube Studio:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració.
  3. Selecciona Comunitat i després Configuració predeterminada.
  4. Selecciona la teva configuració predeterminada:
    • Si tens la pestanya Comunitat: tria la configuració predeterminada a "Comentaris al teu canal".
    • Si no tens la pestanya Comunitat: tria la configuració predeterminada dels vídeos nous que pengis a la secció "Comentaris als vídeos nous".
  5. Selecciona Desa.

Canviar la configuració dels comentaris d'un vídeo

Pots canviar la configuració dels comentaris d'un vídeo concret des de la pàgina Contingut. També pots canviar la configuració dels comentaris de més d'un vídeo alhora amb les edicions massives.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la miniatura d'un vídeo.
  4. Desplaça't i després fes clic a MOSTRA'N MÉS.
  5. A "Comentaris i puntuacions", tria la configuració dels comentaris.
  6. Fes clic a Desa.

També pots fer el següent:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube al dispositiu mòbil.
  2. Ves a un dels teus vídeos.
  3. Toca Comentaris a sota del vídeo o a la dreta del teu curt de YouTube.
  4. Toca Configuració
  5. A Per a aquest vídeo, toca Comentaris per canviar la configuració.

Canviar la visualització predeterminada dels comentaris

Pots canviar la manera com s'ordenen els comentaris a la pàgina de visualització del vídeo, segons la puntuació o la data en què s'han afegit.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la miniatura d'un vídeo.
  4. Desplaça't i després fes clic a MOSTRA'N MÉS.
  5. A "Comentaris i puntuacions", selecciona Ordena per.
  6. Tria entre les opcions Més populars i Més recents.
  7. Fes clic a Desa.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google