Ändringar av antalet kommentarer

Du kan uppleva problem med att antalet kommentarer på videons visningssida skiljer sig åt från vad som anges i YouTube Analytics. Vi uppdaterar våra system för att se till att de alltid är konsekventa, så siffrorna kan ha ändrats nyligen.

Om antalet kommentarer minskar kan det bero på att vissa kommentarer bryter mot våra regler om spam eller andra policyer i riktlinjerna för communityn. Läs om moderering och borttagning av kommentarer.

Vilket är det rätta antalet kommentarer?

På visningssidan utgör de faktiska kommentarerna som visas det korrekta antalet. Antalet som du ser angivet ovanför kommentarsfältet på en videos visningssida kanske inte är korrekt för tillfället.