Endringer i antall kommentarer

Det kan hende du opplever et problem der antall kommentarer på en videoside er forskjellig fra antallet du ser i YouTube Analytics. Vi oppdaterer for tiden systemene våre for å sikre samsvar, så det kan hende tallene dine nylig har endret seg.

Du kan være trygg på at selv om antall kommentarer har gått ned, har ingen av dem blitt slettet. YouTube sletter aldri kommentarer, med mindre de bryter med reglene våre for nettsøppel eller andre retningslinjer oppført i retningslinjene for brukere.

Hva er riktig antall kommentarer?

På videosiden er det faktiske antallet kommentarer som lastes inn på siden, det nøyaktige antallet. Tallet du ser ovenfor kommentarfeltet på videosiden, er kanskje ikke nøyaktig for øyeblikket.