Endringer i antall kommentarer

Det kan hende du opplever et problem der antall kommentarer på en videoside er forskjellig fra antallet du ser i YouTube Analytics. Vi oppdaterer for tiden systemene våre for å sikre konsistens, så det kan hende at tallene for kanalen din nylig er blitt endret.

Du kan være trygg på at selv om antall kommentarer har gått ned, har ingen av dem blitt slettet. YouTube sletter aldri kommentarer, med mindre de bryter med reglene våre for nettsøppel eller andre retningslinjer oppført i retningslinjene for brukere.

Hva er riktig antall kommentarer?

På videosiden er det faktiske antallet kommentarer som lastes inn på siden, det nøyaktige antallet. For tiden kan det hende at du ser et unøyaktig antall oppført over kommentarfeltet på en videoside.