Ændringer i antal kommentarer

Du kan i øjeblikket opleve et problem, hvor antal kommentarer på en videos afspilningsside er forskelligt fra det, du ser i YouTube Analytics. Vi opdaterer vores systemer for at sikre, at der fortsat er overensstemmelse. Derfor har tallene for nylig muligvis ændret sig for dig.

Hvis antallet af kommentarer falder, kan det skyldes, at nogle kommentarer har overtrådt vores regler vedrørende spam eller andre politikker, der er angivet i retningslinjerne for fællesskabet. Få flere oplysninger om moderering og fjernelse af kommentarer.

Hvad er det rigtige antal kommentarer?

Det præcise antal kommentarer, der er indlæst på siden, findes på afspilningssiden. Det antal, du ser angivet ovenfor kommentarfeltet på en videos afspilningsside, er i øjeblikket muligvis ikke korrekt.