Canvis en els recomptes de comentaris

És possible que el recompte de comentaris de la pàgina de visualització d'un vídeo sigui diferent del que vegis a YouTube Analytics. Estem actualitzant els nostres sistemes per garantir que es manté la coherència, de manera que és possible que les teves xifres hagin canviat recentment.

Si el recompte dels teus comentaris disminueix, és possible que sigui perquè alguns comentaris infringeixen les nostres regles sobre contingut brossa o altres polítiques que figuren a les directrius de la comunitat. Obtén informació sobre la moderació i la supressió de comentaris.

Quin és el recompte de comentaris correcte?

El nombre de comentaris que es mostra de la pàgina de visualització és el correcte. Tot i això, és possible que la xifra que es mostra a sobre del camp de comentaris a la pàgina de visualització d'un vídeo no sigui correcta.