Uusimpien tilaajien katsominen

Kanavan hallintapaneelista näet uusimmat tilaajat. Voit myös katsoa tilaajamäärän ajan mittaan jaoteltuna YouTube Studiossa.

Uusimpien tilaajien katsominen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Etsi hallintapaneelista Viimeaikaiset tilaajat ‑kortti.
  3. Laajenna kortti klikkaamalla Näytä kaikki.

Vinkki: Voit valita yläreunasta ajanjakson ja suodattaa listan tilaajamäärän mukaan.

Mitkä tilaajat näkyvät listalla?

Tilaajat näkyvät viimeaikaisten tilaajien listalla, jos

• heidän tilauksensa ovat julkisia
  • he ovat tilanneet kanavasi viimeisen 28 päivän sisällä.

Mitkä tilaajat eivät näy listalla?

Tilaajat eivät näy viimeaikaisten tilaajien listalla, jos

Tilaajat: usein kysyttyä

YouTube-yhteisön jäsenet ottavat meihin silloin tällöin yhteyttä tilaajajärjestelmään liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme tässä meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin, mutta kuulemme mielellämme, jos joku muu asia mietityttää. Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi, laita meille viestiä YouTuben keskusteluryhmässä.

Poistaako YouTube automaattisesti katsojien kanavatilauksia?
Ei, mutta joissain keskusteluissa on esitetty, että katsojien kanavatilauksia olisi poistettu automaattisesti. Suhtaudumme tällaiseen palautteeseen vakavasti. Tilaustiimimme tutkii aina tarkkaan datan perusteella, mitä on tapahtunut.
Tutkimistamme tapauksista ei ole löytynyt todisteita siitä, että katsojien YouTube-kanavatilauksia olisi poistettu automaattisesti virheen takia. Olemme huomanneet seuraavaa:
  • Yleensä katsojan kanavatilaus on lopulta osoittautunut aktiiviseksi.
  • Jotkut katsojat ovat peruuttaneet kanavatilauksia vahingossa. Olemme sittemmin lisänneet tilauksen peruutuksen yhteydessä näkyvän vahvistusponnahdusikkunan (ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä iPhone- ja iPad-laitteilla).
  • Moni käyttäjä epäili, että heidän kanavatilauksensa olisi poistettu, koska he eivät nähneet kanavan videoita Koti-välilehdellä. Saimme kuitenkin selville, että käyttäjät olivat edelleen kanavien tilaajia eikä heitä ollut poistettu. Koti-välilehden tarkoitus on nostaa esiin videoita, joista voisit olla kiinnostunut. Et välttämättä näe kaikkien tilaamiesi kanavien videoita Koti-välilehdellä. Löydät kuitenkin aina tilaustesi kaikki videot Tilaukset-syötteestä.
  • Osa sisällöntuottajista arvioi, että yksittäisten katsojien tilaus olisi poistettu, koska he eivät nähneet tilaajia kanavansa tilaajien joukossa. Nähtävillä ovat vain tilaajat, joiden tilaukset ovat julkisia. Tilaukset ovat oletusarvoisesti yksityisiä.
Näkyvätkö kaikki videoni tilaajieni Tilaukset-syötteessä?
  • Oletusarvoisesti kaikki julkaisemasi videot näkyvät kanavasi tilanneiden Tilaukset-syötteessä. Voit kuitenkin estää videota näkymästä Tilaukset-syötteessä videon julkaisun lisäasetuksella. Jotkut päivittäin uusia videoita julkaisevat käyttävät tätä asetusta strategisesti, niin että vain tietyt videot näkyvät Tilaukset-syötteessä.
  • Kun lataat videon YouTubeen, julkaisemme sen Tilaukset-syötteessä mahdollisimman nopeasti. Tavallisesti videot tulevat näkyviin muutaman minuutin kuluessa. Yksi tilaustiimin tärkeimmistä tavoitteista on nopeuttaa käsittelyä entisestään. Viimeisen puolen vuoden aikana julkaisuaika on lyhentynyt kolmannekseen aiemmasta.

Tilaajani kertovat, etteivät videoni näy heidän Tilaukset-syötteessään. Mikä tähän on syynä?

Jokainen julkaisusi näkyy tilaajiesi Tilaukset-syötteessä, ellet ole muuttanut jakeluasetuksia. Tavallisesti videoiden näkymisongelmien takana on jompikumpi seuraavista syistä:

• Jos olet tilannut useita kanavia, yksittäiset videot voivat hukkua muiden julkaisujen joukkoon. Monet käyttäjät ovat tilanneet kymmeniä tai jopa satoja kanavia, ja joskus yksittäinen video voi mennä ohi silmien. Jos tilaamallasi kanavalla julkaistaan paljon videoita, Tilaukset-syötteessä ei välttämättä näy vanhoja videoita.
  • Koti-välilehdellä näkyy vain osa tilaamiesi kanavien videoista, kun taas Tilaukset-syötteessä näkyy ne kaikki. Koti-välilehdelle kootaan videoita, joiden uskomme kiinnostavan sinua tällä hetkellä eniten. Kaikkien tilaamiesi kanavien videoita ei välttämättä näytetä.

Jos mielestäsi videoiden näkymättömyys johtuu jostain muusta syystä, lähetä meille palautetta, niin voimme tutkia asiaa tarkemmin.

Miten YouTube laskee tilaajamäärän?
Tarkistamme säännöllisesti, että YouTube-kanavasi tilit ja toiminta noudattavat sääntöjä. Tällä varmistetaan, ettei sivustomittareihin lasketa mukaan roskasisältöä, väärinkäytöksiä tai suljettuja tilejä. Näin YouTube huolehtii alustansa tasavertaisuudesta. Katso lisätietoja tilaajamäärän laskennasta.
Huomioidaanko suljetut tilit tilaajamäärässä?
Kun Google-tili suljetaan kokonaan, tili poistuu YouTubesta täysin eikä sitä lasketa enää mukaan kanavan tilaajiin.
Voit selvittää YouTuben Tilastoista, kuinka moni tilaajasi on poistanut tilinsä. Tällaiset tilaajat näkyvät "suljettuina tileinä".
Suljettuja tilejä ei lasketa mukaan tilaajamäärään. Lue lisää tilaajamäärän laskennasta.
Huomioidaanko roskapostitilit tilaajamäärässä?
Jos tili arvioidaan kelpaamattomaksi roskasisällön takia, sitä ei enää lasketa mukaan tilaajamäärään. Näiden tilien kanavatilauksia ei kuitenkaan poisteta. Kelpaamaton käyttäjä näkee tilisi edelleen tilattuna ja saa videosi Tilaukset-syötteeseensä.
Feikkikatsojien kanavatilauksia ei siis koskaan poisteta. Lue lisää tilaajamäärän laskennasta.
Miksi tilaajamääräni muuttuu tai vähenee nopeasti?

Tilaajamäärän vaihtelu on normaalia. Tilaajamäärä voi muuttua tai vähentyä seuraavista syistä:

Jos tilaajamäärä vaihtelee tavallista enemmän, syynä saattaa olla jokin tunnetuista ongelmista. Jos ongelmasi syy on mielestäsi jokin muu kuin tilaajamäärän tavallinen vaihtelu, voit ilmoittaa ongelmasta.