Ändra sekretessinställningarna för prenumerationer

Du kan välja om kanalerna du prenumererar på ska vara offentliga eller privata. Privat är inställt som standard.

• Privata: Om du anger att prenumerationerna är privata ser andra användare inte vilka kanaler du prenumererar på. Ditt konto visas inte i listan Prenumeranter fastän du prenumererar på kanalen.
  • Offentligt: Om du anger att prenumerationerna är offentliga kan andra användare se vilka kanaler du prenumererar på. Prenumerationerna visas på kanalsidan och ditt konto finns med i listan Prenumeranter på alla kanaler du prenumererar på.

Välj om kanalprenumerationerna ska vara offentliga eller privata

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild uppe till höger.
  3. Klicka på Inställningar Settings
  4. Välj Sekretess i menyn till vänster.
  5. Markera eller avmarkera rutan Håll alla mina gillade videor och sparade spellistor privata under Dina prenumerationer och det du gillar.
  6. Klicka på Spara.