Ändra integritetsinställningen för prenumerationer

Du kan välja om kanalerna du prenumererar på ska vara privata eller offentliga. Privat är inställt som standard.

• Privata: Om du anger att prenumerationerna är privata ser andra användare inte vilka kanaler du prenumererar på. Ditt konto visas inte i listan Prenumeranter fastän du prenumererar på kanalen.
    Obs! Om du deltar i en livechatt enbart för prenumeranter ser andra tittare att du prenumererar på kanalen.
  • Offentliga Om du anger att prenumerationerna är offentliga kan andra användare se vilka kanaler du prenumererar på. Dina prenumerationer visas på din kanals startsida. Ditt konto finns med i listan Prenumeranter på alla kanaler du prenumererar på.

Välj om kanalprenumerationerna ska vara offentliga eller privata

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild  uppe till höger.
  3. Klicka på Inställningar Settings
  4. Välj Integritet i menyn till vänster.
  5. Aktivera eller inaktivera Visa inte mina prenumerationer offentligt.

Dölja antalet prenumeranter

Om du döljer antalet prenumeranter visas inte den informationen offentligt på YouTube. Du kan fortfarande se antalet prenumeranter i YouTube Studio.

1. Logga in på ditt Google-konto.
  2. Öppna YouTube Studio.
  3. Klicka på Inställningar följt av Kanal följt av Avancerade inställningar.
  4. Under Antal prenumeranter avmarkerar du Visa hur många personer som prenumererar på min kanal.
  5. Klicka på Spara.