Ändra sekretessinställningen för prenumerationer

Du kan välja om kanalerna du prenumererar på ska vara offentliga eller privata. Privat är inställt som standard.

• Privata: Om du anger att prenumerationerna är privata ser andra användare inte vilka kanaler du prenumererar på. Ditt konto visas inte i listan Prenumeranter fastän du prenumererar på kanalen.
  • Offentliga Om du anger att prenumerationerna är offentliga kan andra användare se vilka kanaler du prenumererar på. Prenumerationerna visas på kanalsidan och ditt konto finns med i listan Prenumeranter på alla kanaler du prenumererar på.

Välj om kanalprenumerationerna ska vara offentliga eller privata

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild  uppe till höger.
  3. Klicka på Inställningar Settings
  4. Välj Sekretess i menyn till vänster.
  5. Markera eller avmarkera rutan Håll alla mina gillade videor och sparade spellistor privata under Dina prenumerationer och det du gillar.
  6. Klicka på Spara.

Dölja antalet prenumeranter

Om du döljer antalet prenumeranter visas inte den informationen offentligt på YouTube. Du kan fortfarande se antalet prenumeranter i YouTube Studio.

1. Logga in på Google-kontot.
  2. Öppna YouTube Studio.
  3. Klicka på Inställningar följt av Kanal följt av Avancerade inställningar.
  4. Under Antal prenumeranter avmarkerar du Visa hur många personer som prenumererar på min kanal.
  5. Klicka på Spara.