De privacyinstellingen van je abonnementen aanpassen

Je kunt ervoor kiezen de kanalen waarop je bent geabonneerd openbaar te delen of privé te houden. Alle instellingen staan standaard op privé.

• Privé: Als je abonnementen op privé zijn ingesteld, kunnen andere gebruikers niet zien op welke kanalen je bent geabonneerd. Je account wordt niet weergegeven in de Abonneelijst van een kanaal, ook al ben je geabonneerd.
  • Openbaar: Als je abonnementen op openbaar zijn ingesteld, kunnen andere gebruikers zien op welke kanalen je bent geabonneerd. Je abonnementen worden weergegeven op je kanaalpagina en je account wordt weergegeven in de Abonneelijst van kanalen waarop je bent geabonneerd.

Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken

1. Log in bij YouTube.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op je accountpictogram.
  3. Klik op Instellingen of Settings
  4. Selecteer in het linkermenu Privacy.
  5. Vink onder 'Vind-ik-leuks en abonnementen' het selectievakje aan naast Al mijn abonnementen privé houden of verwijder het vinkje.