De privacyinstellingen van je abonnementen aanpassen

Je kunt ervoor kiezen de kanalen waarop je bent geabonneerd openbaar te delen of privé te houden. Alle instellingen staan standaard op privé.

• Privé: Als je abonnementen op privé zijn ingesteld, kunnen andere gebruikers niet zien op welke kanalen je bent geabonneerd. Je account wordt niet weergegeven in de Abonneelijst van een kanaal, ook al ben je geabonneerd.
  • Openbaar: Als je abonnementen op openbaar zijn ingesteld, kunnen andere gebruikers zien op welke kanalen je bent geabonneerd. Je abonnementen worden weergegeven op je kanaalpagina en je account wordt weergegeven in de Abonneelijst van kanalen waarop je bent geabonneerd.

Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken

1. Log in bij YouTube.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto .
  3. Klik op Instellingen Settings
  4. Selecteer in het linkermenu Privacy.
  5. Vink onder 'Likes en abonnementen' het selectievakje aan of uit naast Al mijn abonnementen privé houden.
  6. Klik op Opslaan.